Ergonomisch advies

Een belangrijke pijler onder het succes van ROHDE & GRAHL is advisering op het gebied van werkplekergonomie. Drie specialisten adviseren onze relaties bij het oplossen van ergonomische vraagstukken. Vaak gebeurt dit op de werkplek van de gebruiker, maar soms ook in het ergonomisch adviescentrum in Amersfoort.
Onze ervaren ergonomisch adviseurs zijn thuis in een breed scala aan onderwerpen: van de ergonomische aspecten van inrichting op organisatieniveau tot het bieden van individuele werkplekoplossingen en van werkplekverlichting tot akoestiek.

Ergonomisch Advies

Preventief advies

Uiteraard kunnen wij ons goed vinden in het standpunt ‘voorkomen is beter dan genezen’. Daarom worden wij graag in een vroeg stadium betrokken bij de inrichting van de werkomgeving.
Onze ergonomisch adviseurs leveren een belangrijke bijdrage aan onze inrichtingsadviezen, waardoor er niet alleen een prettige omgeving ontstaat, maar ook een gezonde werkplek. Aspecten als akoestiek, lichtinval, werkplekverlichting worden daarin meegenomen. Uiteraard nemen ook de bureaustoel en het bureau hierin een belangrijke plaats in. Juist daarbij houden we rekening met specifieke eisen die aan bepaalde werkplekken gesteld worden.

Curatief advies

Ondanks alle goede bedoelingen komt het vaak voor dat werknemers te maken krijgen met klachten. Meest voorkomende klachten hebben betrekking op de armen, de nek en de schouders (vaak kortweg KANS genoemd). Maar ook rugklachten komen veel voor in de werksituatie.
ROHDE & GRAHL heeft hiervoor niet alleen de juiste producten in huis, maar verzorgt ook een concreet advies op basis van een rapport of een klachtenbeeld. Vanuit dit advies verzorgen wij een gratis proefplaatsing, zodat de medewerker zelf gedurende twee weken kan ondervinden wat het effect is van het geadviseerde product, bijvoorbeeld een bureaustoel of een zit-sta tafel.

Curatief ergonomisch advies

Afspraak ergonomisch advies

Om een optimale dienstverlening te kunnen bieden, is het maken van een afspraak gewenst.
Bel daarvoor met ROHDE & GRAHL in Amersfoort. Ons telefoonnummer is 033 – 453 50 90.

Aanmelden nieuwsbrief