Ergonomische producten

Om onze ‘Working Well’ filosofie werkelijk vorm te geven zijn ergonomisch sterke producten onmisbaar.
Wij staan erom bekend zelf de meeste producten te ontwikkelen, produceren en distribueren. Hiermee zijn wij verzekerd van het feit dat wij de beste kwaliteit kunnen leveren.

Ergonomische Producten

Ergonomische producten

Om onze ‘Working Well’ filosofie werkelijk vorm te geven zijn ergonomisch sterke producten onmisbaar.

Sterk met eigen merken

Bij een groot assortiment ergonomische producten horen natuurlijk bureaustoelen. Kenmerkend voor onze stoelen zijn het grote verstelbereik en het hoge zitcomfort.
Met ons eigen sterke merk ROHDE & GRAHL kunnen we vrijwel jouw hele werkomgeving ergonomisch inrichten. Voor andere producten werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers.
Zo bieden onder andere de merken Grammar Office en SITAG binnen onze eigen Nowy Styl Group een mooie aanvulling op ons assortiment.

Een complete ergonomische kantoorinrichting

Niet alleen bureaustoelen zijn van belang voor een ergonomisch gezonde werkomgeving ook de rest van de inrichting is bepalend.
Ons assortiment is zo uitgebreid dat wij jou kunnen voorzien van een complete ergonomisch verantwoorde kantoorinrichting. Zo bieden wij naast bureaustoelen ook verstelbare bureaus, alternatieve zitoplossingen, ergonomische hulpmiddelen, werplekverlichting en akoestische oplossingen. De meeste producten worden gemaakt in onze eigen fabrieken. In enkele gevallen komen de producten van een zorgvuldig geselecteerde partner.

Ergonomische bureaustoel duo back
Aanmelden nieuwsbrief