verstelbare bureaus

Een goede bureaustoel biedt een bewegingsmechanisme en een grote variëteit aan houdingen. Daarmee wordt de eenzijdige belasting van het lichaam tijdens beeldschermwerk zoveel mogelijk vermeden. Toch blijft het goed om zitten en staan af te wisselen. Dat kan natuurlijk door staand overleg of staand vergaderen en natuurlijk helpt het ook als je tijdens je werk veel loopt. Het blijft echter vaak noodzakelijk om veel achter je beeldscherm te werken en dan biedt een verstelbaar bureau een goede oplossing.

Ergonomisch verstelbare bureau
Verstelbare ergonomische tafels

Vraag proefplaatsing aan

ROHDE & GRAHL heeft een aantal zeer betaalbare zit-/statafels in het assortiment, waarmee zitten en staan op de werkplek voor iedereen bereikbaar wordt.
Probeer het eens uit en vraag een proefplaatsing aan!

Zit-/statafels

Verstelbare bureaus zijn er in alle soorten en maten. Het wezenlijke verschil is het verstelbereik.
Instelbare bureaus en ook veel verstelbare bureaus hebben vaak een bereik van 65 – 85 cm en zijn daardoor alleen geschikt om achter te zitten. Een aparte categorie vormen de zogenaamde zit/sta bureaus.
Deze hebben een veel groter bereik (vaak van 65 – 130 cm), zodat de gebruiker optimaal zowel zittend als staand zijn of haar werk kan doen. Ook kan gekozen worden voor een tussenhoogte waarbij gebruik gemaakt wordt van een additionele stahulp.

stel nu je vraag
Aanmelden nieuwsbrief