ARC Award

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, stedenbouw, jong talent en oeuvre.

De ARC Awards hebben inmiddels een vaste plaats verworven in het Nederlandse architectuurlandschap.
Het winnen van een Award kan voor een ontwerper van belang kan zijn voor een volgende stap of voor het aanpakken van een nieuwe opgave.

In voorgaande jaren was Rohde & Grahl samen met Oniro partner van de Meubel Award. Voor de editie in 2019 zijn we ontzettend trots dat we partner mogen zijn van de Interieur Award.

ARC19 interieur award

ARC Interieur Award
Schrijf je in!Schrijf in op de ARC19 Interieur Award

De ARC Interieur Award wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek.

Doel van ARC19 Interieur is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline.
Bij de beoordeling let de jury op opgave, aanpak, samenwerking met andere disciplines, duurzaamheid, welzijn (de wens & behoeften) van de gebruiker en eindresultaat.

Iedere ontwerper, afgestudeerd aan een erkende architectuur, interieur- of ontwerpopleiding, kan meedingen naar deze prijs door het insturen van een of meer projecten. Inzendingen hebben betrekking op interieurs die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2018 en 31 juli 2019. De ingezonden projecten bevinden zich in Nederland of Vlaanderen. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

De Inzending bestaat naast een korte toelichting en enkele beelden, uit een documentatie (PDF) waarin de aard van opgave, het programma van eisen, de aanpak en de eventuele samenwerking met andere partijen is beschreven. Daarbij dient in woord, beeld en tekeningen een goede indruk te worden gegeven van het gerealiseerde project (organisatie, materialisatie, detaillering, opstanden).

Per project kan een documentatie van maximaal 10 pagina’s worden ingezonden.

Interesse? Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2019.
Op de website van de ARC Awards, project insturen lees je exact hoe en waar je jouw inschrijving kunt indienen.

Aanmelden nieuwsbrief