ARC Meubel Award

Samen met Oniro en de Architect is ROHDE & GRAHL al meerdere jaren initiatiefnemer van de ARC Meubel Award.
Deze prijs is bestemd voor meubelontwerpen in de werkomgeving. Doel van ARC Meubel Award is het aanmoedigen van innovatie in meubelontwerp en het stimuleren van het maken van meubels voor de werkomgeving.Schrijf in op de ARC18 Meubel Award

De werkomgeving maakt een geweldige ontwikkeling door. Meubels spelen steeds een grotere rol in het faciliteren van een diversiteit aan activiteiten. Het ontwerp staat garant voor een duurzaam en circulair ingericht interieur. Daarom zal ROHDE & GRAHL samen met Oniro ook in 2018 de initiatiefnemer zijn voor de ARC18 Meubel Award.

ARC18 meubel award

ARC Meubel Award
Schrijf je in!

Je kunt meedoen wanneer je als ontwerper of architect bent afgestudeerd aan een erkende ontwerpopleiding. Door het insturen van één of meerdere van jouw meubelontwerpen kun je meedingen naar de prijs.
Inzendingen moeten echter wel betrekking hebben op meubels die zijn ontworpen tussen 1 januari 2017 en 31 augustus 2018. De inzending blijft het geestelijke eigendom van de maker. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Belangrijke criteria voor de ontwerpen liggen op het vlak van functionaliteit, vernieuwing, circulariteit en esthetiek. Ideeën over materialen en industriële uitvoerbaarheid van het meubel vormen belangrijke voorwaarden. Wij zijn op zoek naar een vernieuwend ontwerp voor een meubel, serie of systeem dat inspeelt op behoeften uit de werkomgeving.
Wil je deelnemen? Dan dagen we je uit om jouw ideeën voor materiaalgebruik, constructieve uitwerking, productietechnieken en circulariteit te integreren in het ontwerp.

Ontwerpen die speciaal voor deze prijs zijn uitgewerkt maar ook ontwerpen welke in opdracht of eerder zijn gemaakt, komen in aanmerking. De uiteindelijk genomineerde inzendingen kunnen in aanmerking komen voor productie! Interesse? Schrijf je dan in voor 1 september 2018.
Op de website van de arc meubel award lees je exact hoe en waar je jouw inschrijving kunt indienen .

Aanmelden nieuwsbrief