De kunst van samenwerken

Wij zijn ROHDE & GRAHL.
Internationaal opererende projectinrichters pur sang. Onze bevlogen specialisten denken met je mee en vertalen jouw visie naar de best mogelijke werkomgeving. Zo dragen we samen bij aan het succes van de klant.

Whitepaper: zet kantoorgebruikers in beweging met een uitgekiend ontwerp

Wij vinden dat met de juiste combinatie van architectuur en interieurinrichting elke kantoorbaan meer dynamiek kan krijgen. Aan de hand van vijf praktijkvoorbeelden laat het whitepaper ‘Kantoorgebruikers in beweging brengen’ zien hoe een architect de basis voor een interactieve werkomgeving legt. Daarbij komen ook aspecten als duurzaamheid en circulariteit aan de orde.

Creëer een werkomgeving die aanzet tot actief en dynamisch gebruik: download het Whitepaper ‘Kantoorgebruikers in beweging brengen’ om te zien hoe de gebruiker van het ontwerp kan worden uitgedaagd om niet alleen een gezonde werkhouding aan te nemen, maar ook te bewegen.

Whitepaper "Kantoorgebruikers in beweging brengen" Klik hier

De kunst van Samenwerken

Wij adviseren en leveren complete interieurs vanuit circulair gedachtegoed. Altijd uniek en op maat dankzij onze eigen productiefaciliteiten.
Van exclusieve vergaderruimte tot een compleet ingericht kantoor, alles is mogelijk. Altijd in nauwe samenwerking met de architect en de klant.Vertrouwen, toewijding, schoonheid en dynamiek: bij ROHDE & GRAHL verstaan we de kunst van het samenwerken.

Aanmelden nieuwsbrief