Cable management

Voor veel apparatuur, zeker op kantoor, heb je kabels nodig. Ze zijn handig, zorgen ervoor dat je aan het werk kan, maar zijn helaas niet altijd even mooi.
Vooral de enorme hoeveelheden kabels zorgt voor een rommelige aanblik. Tijd om de kabels netjes en veilig op te bergen. Hiervoor is goed cable management nodig.

Cable management is een vak apart. Het vakkundig wegwerken van bekabeling is iets om aan een professional over te laten. Wij hebben gecertificeerde mensen in huis die dit graag
voor je doen. Netjes, snel en stijlvol.

Cable Management

Beheer cable management

Vakkundig wegwerken van de bekabeling op jouw werkplek garandeert een prettigere en veiligere werkomgeving.

Cable management: laat het over aan de professional

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het wegwerken van bekabeling met tape, verstopplekken of speciale apparatuur, maar ons advies is om professionals in te schakelen. Vooral met het oogpunt op veiligheid.

Wij werken met producten en gereedschap dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast wordt ook de bekabeling van audiovisuele apparatuur geregeld door onze vakmensen die in het bezit zijn van een VCA certificaat.

Door middel van een patchplan, dat wij in overleg met jou ontwikkelen, wordt een schets gemaakt voor het aanleggen van de bekabeling. Op basis van het patchplan worden de stroomblokken aangebracht, de ergonomische producten gemonteerd en de apparatuur aangesloten. Ook testen we of alles naar behoren werkt. Mocht er op den duur iets niet goed zijn dan komen we direct langs om het op te lossen.

Cable management van ROHDE & GRAHL

Niet alleen een prettigere en veiligere werkomgeving en een opgeruimder interieur, maar ook de betere schoonmaakmogelijkheden rondom de werkplek behoren tot de voordelen van goed cable management. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor cable management bij jou op kantoor. We komen graag bij je langs om de situatie in kaart te brengen, een inventarisatie te maken en aan de slag te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief