chaircare: voor het verlengen van de levensduur van bureaustoelen

Chaircare is ons pakket van diensten waarmee we de levensduur van bureaustoelen verlengen. Voor jou voordelig, voor ons een mooie doorvertaling van onze filosofie.
Duurzaamheid staat namelijk voorop in onze gehele visie. Door middel van onze chaircare service blijven onze producten up-to-date, gaan ze langer mee en dragen we samen een steentje bij aan het milieu.

Wat houdt de chaircare service in?

We reinigen de bureaustoelen, verzorgen preventief onderhoud en nemen de bureaustoelen terug aan het einde van de levensduur. Voor dat laatste wordt een gegarandeerde terugnameprijs afgesproken.

chaircare
chaircare levensduur

Chaircare

Ons pakket van diensten waarmee we de levensduur van bureaustoelen verlengen.

Waarom de chaircare service?

De chaircare service sluit naadloos aan op de filosofie van ROHDE & GRAHL op gebied van duurzaamheid.
Niet alleen de manier waarop onze producten worden geproduceerd, maar ook het gebruik en hergebruik gebeurt milieuvriendelijk en duurzaam. Met de chaircare service verlengen we de levensduur van onze producten en met het hergebruiken van het materiaal voorkomen we dat de grondstoffen van de bureaus onnodig vernietigd worden.
Veel mensen weten namelijk niet dat deze grondstoffen een aanzienlijke hoge waarde hebben.
De chaircare service draagt hiermee bij aan een circulaire economie. Wil je meer weten over hoe wij circulaire economie in praktijk brengen? Op deze pagina vind je daar meer informatie over.

Aanmelden nieuwsbrief