inrichtingsadvies

Inrichtingsvoorstellen worden gemaakt door onze architecten en interieurontwerpers die werken op de designstudio in Amersfoort.
Daarnaast wordt nauw samengewerkt met design- en architectenbureaus.
Met deze interne en externe mogelijkheden kan snel op deskundige wijze worden ingespeeld op de eisen en wensen van de relatie.
Zo kunnen we zorgen voor een fraaie vormgeving en tegelijkertijd voor een praktische flexibele en functionele indeling in het inrichtingsadvies.
Onze ontwerpstudio heeft bij talrijke projecten aangetoond dat zij op creatieve en innovatieve wijze kwaliteit toevoegt aan de werkomgeving.

Inrichtingsadvies

WE KNOW HOW….. to create a great office space!

Onze ervaring is dat kantoren van nu helaas nog vaak verre van perfect zijn. De kantoorruimte belemmert vaak de bedrijfsprocessen in plaats van te faciliteren. Hierdoor neemt de efficiëntie van medewerkers af,
zijn er meer klachten en neemt het personeelsverloop zelfs toe.

In dit rapport analyseren we precies dé problemen die zich voordoen in de kantoren van nu. Dit met de focus op de vijf belangrijkste problemen waarover de werknemers het meest klagen. We hebben tips, inspiratie en gebruiksklare oplossingen verzameld waarmee je al deze kantoorproblemen kunt oplossen en de meest voorkomende fouten in de toekomst kan voorkomen.

wensen inrichtingsadvies

Uitgangspunt

Het specifieke DNA van jouw organisatie is het uitgangspunt voor een creatief en verrassend ontwerp.

Working Well

Ons team speelt in op de behoefte van onze opdrachtgevers, niet alleen met het oog op de actuele situatie, maar juist ook met het oog op de toekomst. Het programma van eisen en wensen én het specifieke DNA van de organisatie geldt als uitgangspunt. Hiermee gaan we met een eigentijdse visie, vaak samen met de klant, aan de slag en op zoek naar het best denkbare resultaat. Hoge kwaliteit van toegepaste materialen, functionaliteit en duurzaamheid komen daarbij nadrukkelijk in beeld. Specifiek wordt aandacht besteed aan verantwoorde arbeidsomstandigheden en ergonomie. Wij noemen dit Working Well. Ergonomisch adviseurs maken dan ook onderdeel uit van het projectteam dat vanaf de initiatieffase tot en met de nazorgfase actief is.

Wil je meer weten over een prettige kantooromgeving en "Working Well"? Download dan hier het artikel ‘How to create an office’ waarin de behoefte van werknemers centraal staat.


klik hier

How to create a great office space
Aanmelden nieuwsbrief