Kantoormeubilair huren

Een complete kantoorinrichting huren, waar en hoelang jij maar wilt. Dat kan bij ons! Ons meubilair is stijlvol, ergonomisch verantwoord en je bent zeker van de beste kwaliteit en comfort.

Staat er een groot evenement voor de deur? Gaat jullie bedrijf verhuizen en moeten er levertijden overbrugd worden? Hebben jullie te maken met een calamiteit? Of is er een andere reden waarom jullie tijdelijk kantoormeubilair nodig hebben? Het huren van kantoormeubilair is in dergelijke gevallen een prima, financieel aantrekkelijke, oplossing.

Verhuur Ergonomische producten

Breed en diep assortiment

Welk meubilair het ook betreft,
ROHDE & GRAHL heeft het in het verhuurassortiment.

Zeer uitgebreid assortiment kantoormeubilair

Wij adviseren graag over het meest geschikte product voor jouw specifieke situatie. Onze adviseurs gaan daarbij uit van actuele normen en ergonomische uitgangspunten, maar nemen ook de gewenste functionaliteit, sfeer en uitstraling mee.
Op deze manier draagt ook ons huurmeubilair bij aan het succes van de organisatie.

Inrichtingsadvies bij het huren van kantoormeubilair

Geen idee over hoe je de inrichting het beste kunt aanpakken en welke producten je daarvoor nodig hebt? We geven je graag een uitgebreid advies inclusief productvoorstel.
In het advies nemen we onder andere de ergonomische uitgangspunten mee, maar letten we ook op de functionaliteit en de sfeer die jij als bedrijf wilt uitstralen. Een kantoorinrichting is namelijk het visitekaartje van jouw bedrijf.

Inrichtingsadvies verhuur ergonomische producten
Aanmelden nieuwsbrief