Revitalisatie

revitalisatie en inruil

Bekende voorbeelden van revitalisatie zijn het herstofferen van stoelen, het vervangen van bureaubladen of het spuiten van onderstellen. Na de revitaliseringsslag kan het meubilair vaak moeiteloos nog jaren mee, of bij de huidige organisatie of bij een nieuwe gebruiker

Hergebruik van meubilair

Uit het oogpunt van kostenreductie wordt regelmatig gekozen voor hergebruik van het bestaande meubilair, nadat een gedegen opknapbeurt van het meubilair heeft plaatsgevonden. We bieden deze vorm van dienstverlening aan om de visie op duurzaamheid concreet inhoud te geven, de levensduur van meubilair fors te verlengen en de ‘total costs of ownership’ voor onze relaties te reduceren.
Voorbeelden van revitalisatie zijn het herstofferen van stoelen en het vervangen van de bureaubladen. Ook het opnieuw spuiten van bestaande onderstellen, kasten, lockers en containers behoort tot de mogelijkheden.

Revitalisatie wallvisual

Oog voor de werkomgeving

Niet alleen het meubilair zelf kan door enkele ingrepen aanzienlijk worden verbeterd. Ook andere componenten in de werkomgeving kunnen een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de functionaliteit en de sfeer.
Dit loopt uiteen van cable management (het goed en veilig organiseren van bekabeling) tot het aanbrengen van wandvullende afbeeldingen. Vooral deze veel toegepaste wall visuals zijn sfeerbepalende factoren waardoor de ruimte snel een nieuwe en frisse indruk maakt.

Inruil

Veel organisatie realiseren zich niet dat ze met hun kantoormeubilair veel waarde in huis hebben, ook als het meubilair al geruime tijd gebruikt is. Dan hebben we het niet zozeer over financiële waarde, maar vooral over de waarde van de grondstoffen.
Om te stimuleren dat meubilair op een goede manier wordt hergebruikt of gerecycled bieden wij een inruilprijs voor het in gebruik zijnde meubilair. Wij zorgen ervoor dat het wordt weggehaald nog voordat wij het nieuwe meubilair plaatsen en bieden je de zekerheid dat het huidige meubilair goed terechtkomt. Duurzaam en financieel aantrekkelijk.

Meer informatie over hergebruik of inruilen? Vraag informatie aan

stel nu je vraag
Aanmelden nieuwsbrief