Revitalisatie

revitalisatie en inruil

Soms heeft meubilair een upgrade nodig. Denk aan herstofferen, vervangen van bureaubladen of het spuiten van onderstellen.

revitalisatie en inruil kantoormeubilair

Soms heeft meubilair een upgrade nodig. Denk aan herstofferen, vervangen van bureaubladen of het spuiten van onderstellen. Het meubilair kan daarna nog jaren mee, bij jou of bij een nieuwe gebruiker.
Wij bieden onze inruil- en revitalisatie service aan, omdat we hiermee de duurzaamheid van onze producten vergroten, iets wat zeer goed aansluit op onze visie, waarmee wij een circulaire economie stimuleren.

Circulaire economie in de praktijk

Met onderstaande diensten brengen wij de circulaire economie in de praktijk. Met deze diensten hebben wij grip op de totale keten van onze producten. We kunnen erop toezien dat producten optimaal worden gebruikt, hergebruikt en gerecycled. We zijn betrokken bij de hele cyclus: vanaf het zorgvuldig uitkiezen van de grondstoffen van het product tot en met het recyclen van deze grondstoffen.

Wil je meer weten over circulaire economie? Bekijk dan deze pagina

Revitalisatie wallvisual

Revitalisatie kantoormeubilair

Herstellen, zodat het weer als nieuw is. Dat doen we bij revitalisatie van kantoormeubilair. Het meubilair krijgt door de jaren heen flink wat te verduren. Op den duur ontstaan er beschadigingen en onderdelen gaan minder goed werken.
In plaats van het meubilair direct af te schrijven, stellen wij je graag voor om het meubilair door ons te laten revitaliseren. Hierbij kun je denken aan het opnieuw opspuiten van bestaande onderstellen, kasten, lockers en containers, het vervangen van bureaubladen en het herstofferen van bureaustoelen.
We verlengen de levensduur, wat niet alleen veel geld bespaard, maar ook goed is voor het milieu. Zoals we eerder al zeiden: één van de belangrijkste speerpunten.

Inruil

Zelf toe aan een frisse look op kantoor, maar wat te doen met het oude kantoormeubilair?
Hiervoor hebben wij onze inruilservice. Veel bedrijven realiseren zich niet dat ze met hun kantoormeubilair veel waarde in huis hebben. Zelfs wanneer het meubilair al een lange tijd in gebruik is.
We hebben het hier niet zozeer over de financiële waarde, maar voornamelijk over de waarde van de grondstoffen. Nog voor het nieuwe meubilair geplaatst wordt zorgen we ervoor dat het ‘oude’ meubilair bij jullie opgehaald wordt en op een goede plek terecht komt.

Hergebruik van kantoormeubilair

Na een fikse opknapbeurt lijkt het meubilair als nieuw en kan het vervolgens nog jaren mee. Om onze visie op duurzaamheid en milieu een concrete inhoud te geven bieden wij de mogelijkheid om bestaand meubilair te hergebruiken. Naast een bijdrage aan duurzaamheid, scheelt het hergebruiken ook aanzienlijk in de kosten.

Wil je gebruik maken van één van deze services? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten.

Aanmelden nieuwsbrief