Vergaderen in Amersfoort

veelzijdige vergaderlocatie

Op zoek naar een flexibele en inspirerende vergaderruimte in Amersfoort? We hebben diverse ruimtes voor informeel overleg, creatieve brainstormsessies en seminars.

Vergaderen in Amersfoort

Zelf niet voldoende ruimte of ben je toe aan een nieuwe inspirerende locatie voor brainstormsessies, vergaderingen of seminars tot ongeveer 50 personen? Wij regelen het voor je en in de meeste gevallen faciliteren we het zelfs gratis.
We hebben diverse ruimtes tot onze beschikking in verschillende soorten en maten. Allen even inspirerend en uitnodigend om effectief aan de slag te gaan. Onze team-assistente zorgt voor een gastvrij ontvangst en zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt.

Flexibele vergaderlocaties en een circulaire economie

Niet alleen de bovenstaande situaties zijn een goede reden om te kiezen voor een flexibele vergaderlocatie. Het kan ook zijn dat jij je met jouw bedrijf wil inzetten voor duurzaamheid en bewustzijn.
Bij ROHDE & GRAHL streven we naar een circulaire economie. Zo ontwikkelen we o.a. producten en materialen die lang meegaan en goed te recyclen zijn. De flexibele vergaderlocaties, waarmee we ons kantoormeubilair optimaal gebruiken, sluiten goed aan op deze visie. Wil je meer weten over hoe wij een circulaire economie in praktijk brengen? Bekijk dan deze pagina.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid van locaties in steden is vaak een probleem. Niet bij ons. Onze vergaderlocatie in Amersfoort is uitstekend bereikbaar, met zowel de auto als met het openbaar vervoer.
Ook het parkeren voor de deur is gratis en er staan laadpalen voor elektrische auto’s.

Wil jij een vergaderlocatie in Amersfoort huren?

Stuur een berichtje naar info@rohde-grahl.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen: 033 453 50 90

Meer informatie over vergaderen of het reserveren van een ruimte? Ruimte reserveren

Aanmelden nieuwsbrief