Alles over inspiratie

Alles over inspiratie

eHat: Bureau in beweging

eHAT: Bureau in beweging

De maatschappij om ons heen verandert snel. We voelen ons steeds verantwoordelijker voor ons eigen welbevinden, en dit brengt veranderingen met zich mee die invloed hebben op onze dagelijkse routine. We willen er beter uitzien, we proberen gezond en fit te blijven, we willen de tijd tot stilstand brengen en zo lang mogelijk met volle teugen van het leven genieten.
Er is een duidelijke samenhang tussen gezondheid, sport en entertainment: het zijn de elementen die ons helpen ons gevoel van welzijn en zelfverzekerdheid een boost te geven.

Soms begin je met kleine stapjes: je mindert met suiker, drinkt meer water of neemt vaker de trap in plaats van de lift. Uiteindelijk leiden al deze kleine stapjes naar het grotere doel van gezondheid en een algeheel gevoel van welzijn.
We spenderen een derde van onze dag op kantoor, meestal zittend. Daarbij vergeten we soms dat het menselijk lichaam ontworpen is om te bewegen en deze beweging dan ook nodig heeft. Het is echter vrij makkelijk om je dagelijkse routine op kantoor te veranderen, mits je de juiste hulpmiddelen hebt.

Met het uitgebreide assortiment van elektrisch in hoogte verstelbare bureaus (EHAT: Electric Height Adjustable Tables) biedt Rohde & Grahl pasklare oplossingen die jou helpen om voor jouw welzijn te zorgen tijdens werkuren. Of je nu op kantoor werkt of een thuiswerkplek hebt.

Ben je klaar om op te staan?

We adviseren de volgende routine voor ieder uur dat je aan het werk bent:

30 minuten zitten, 15 minuten staan en 15 minuten bewegen.

Heb je een beetje hulp nodig? Weet je niet hoe je moet beginnen en verzand je toch weer in blijven zitten? De volgende bureaus, met hele verschillende kenmerken, bewegen allemaal met jou mee zodat jij jouw endorphine niveau een boost kunt geven! Kies voor het model dat het beste bij jouw wensen past.

Klaar voor de start? eUP!

Klaar voor de start? eUP!

Onze EHAT lijn met elektrische hoogteverstelling is uitgebreid met een nieuw model: eUP.
Het is een functioneel, makkelijk bedienbaar bureau.
De eUp serie is er voor iedereen. Het simpele design past in ieder interieur, zowel op kantoor als op je thuiswerkplek, en door zijn functionaliteit zal dit bureau zeker aan al je verwachtingen tegemoet komen. Heb je een simpele oplossing nodig? Bij deze!

eModel 2.0

eModel 2.0

Je hebt jouw doelen en dromen, je gaat voor het beste en doet je best om je dromen te verwezenlijken.

Dankbaar gebruikmakend van nieuwe technologieën maak jij het beste van iedere dag en elke minuut van je kostbare tijd. Jouw perfecte wereld, jouw ideale plek is binnen bereik.
De nieuwe generatie eModel 2.0 bureaus is een perfecte oplossing, zelfs wanneer je zeer veeleisend bent. eModel 2.0 helpt je om afwisselend in een zittende en staande positie te werken, waardoor je de druk van je ruggenwervel en nekspieren weghaalt.
Makkelijk een staande of half-staande houding aannemen is goed voor je gezondheid en zal daarom je effectiviteit en comfort tijdens werktijd vergroten.

Xio 2.0

Xio 2.0

Lichaam en geest zijn een. Wanneer je ontspant, en je hoofd tot rust komt, borrelen nieuwe en creatieve ideeën vaak vanzelf op. Dit is eigenlijk wat de XIO 2.0 ook doet: het zorgt dat jij zorgeloos en ontspannen kunt werken, waardoor je als vanzelf optimaal kunt presteren.
De XIO 2.0 weet precies wat jij nodig hebt en past zich aan iedere omgeving aan: zij het in een vergader kamer, een plek voor een teamoverleg of een individuele werkplek.

Play & Work

Play & Work

Kun jij er niet tegen als de verveling toeslaat? Toon je graag jouw unieke en kleurrijke persoonlijkheid? Brengt elke werkdag iets nieuws, in plaats van dat je vaart op routine? Ontwerp dan een kantoor op basis van de nieuwste trends waarbij kleur, materiaal, gladde vormen en unieke, modernistische vormgeving zal inspireren.
Als je van design houdt, dan zal de Play & Work zeker bij je in de smaak vallen. Dit is geen gewoon meubilair: deze bureaus prikkelen je creativiteit!

eRange

eRange

Je hebt een goede smaak en oog voor design. Met minder dan het beste neem je geen genoegen. Dan zit eRange op dezelfde golflengte: jullie zullen het goed met elkaar kunnen vinden. Comfort gecombineerd met esthetiek zullen je het gevoel van luxe geven dat je verdient.
Ieder component is precies zoals het moet zijn en draagt bij aan een harmonieus design. eRange is een transparant, intuïtief systeem waarmee je een geraffineerde, praktische ruimte vormgeeft. Het is de perfecte oplossing wanneer je vindt dat luxe de basis moet zijn.

Bovenstaande is slechts een beknopte samenvatting van eHAT – ons assortiment van elektrisch in hoogte verstelbare bureaus.
We weten dat je druk bent. Je zit constant tegen deadlines aan en je inbox is overvol.
We spenderen een derde van onze dag op kantoor, meestal zittend. En dit houdt na werktijd niet op. Hoewel je een hectisch leven hebt: vergeet jezelf niet. Je hoeft echt niet direct aan de pilates of yoga oefeningen te gaan. Het is genoeg wanneer je kleine stapjes neemt, zoals hierboven beschreven.
Blijf gedurende de dag veranderen van positie. Blijf niet te lang in een stoel zitten. Maak gebruik van de mogelijkheden die de elektrisch in hoogte verstelbare eHAT bureaus bieden.

Deze ogenschijnlijk kleine stapjes zullen uiteindelijk bijdragen aan een groter doel: jouw vitaliteit en werkgeluk.

Aanmelden nieuwsbrief