Alles over inspiratie

Alles over inspiratie

Puzlo lockerkast

No mess, no stress!
10 problemen die de Puzlo lockerkast voor je zal oplossen.

Vergeet rommelige werkplekken. Hoe fijn is het om je klanten te kunnen verwelkomen bij een opgeruimde en uitnodigende receptie? Wie wil er nou niet werken op een nette en overzichtelijke werkplek, waar je wel alles binnen handbereik hebt?
Heb je graag een multifunctionele oplossing? En zou je graag een beetje kleur toe willen voegen aan een saaie kantoorruimte? Klinkt makkelijk, maar elke werkplek heeft te maken met bepaalde problemen op dit gebied. Dat hoeft echter niet meer. Lees hier meer over de oplossingen die ons lockersysteem Puzlo biedt voor 10 veel voorkomende problemen op de werkplek.

1. Een tegengif voor chaos en troep
op je werkplek

Op elk kantoor kom je een variëteit aan persoonlijkheden tegen. Iedereen heeft zo zijn passies en hobby’s. Een muziekfanaat, een avonturier en een sportieveling… Het kan echter een probleem worden wanneer hobby’s worden meegenomen naar de werkplek. Dat er bijvoorbeeld ineens een koffer of een paar trainingsschoenen onder het bureau liggen omdat je na werktijd meteen op pad gaat. Hier wil je op de werkvloer liever niet mee geconfronteerd worden. Een Puzlo locker, waar alleen jij toegang tot hebt, is dan de perfecte opbergplek om alle voorwerpen die je niet nodig hebt tijdens je werk veilig in op te bergen.

Tegengif voor chaos
2.	Precies zoals je het wil hebben

2. Precies zoals je het wil hebben

Kies de kleuren voor jouw Puzlo zo zorgvuldig als je zou kiezen voor een schilderij. Helder wit, zachte kleuren of luxueus eiken?
Stel de Puzlo zo samen dat deze de sfeer en identiteit van het bedrijf ademt, en het kantoor een niet alledaags uiterlijk geeft.
De keuze uit finishes is zeer groot, en maken het mogelijk de Puzlo geheel te vormen naar je eigen wensen.

3. Indrukwekkend vanaf de eerste aanblik

De receptie is het visitekaartje van het bedrijf en de eerste indruk wanneer je klanten op kantoor ontvangt. Zorg dat iedere jas en ieder stuk bagage keurig uit het zicht kan worden opgeborgen.
Dankzij de verschillende afmetingen van beschikbare componenten is Puzlo flexibel samen te stellen, en kunnen zelfs koffers keurig worden opgeborgen. Opgeruimd staat netjes. Zo zorg je ervoor dat je al indruk maakt op je gasten nog voordat je ‘Welkom’ hebt kunnen zeggen.

Tegengif voor chaos
Goede Smaak

4. Goede smaak

Zoek je een onconventionele oplossing die aansluit bij het unieke ontwerp van je kantoorruimte? Bezit jouw werkplek bijzondere ruimtelijke elementen, zoals een pilaar in het midden van de ruimte of een schuin plafond?
Puzlo is niet alleen beschikbaar in een grote variëteit aan kleuren, maar is ook zo samen te stellen dat de individuele modules tezamen perfecte aansluiten op de ruimte, welke vorm of welk formaat ook gewenst is.

5. Alle documenten worden veilig bewaard

Niets is vervelender dan een vertrouwelijk document dat rondslingert op een plek waar het niet hoort. Soms is dit het gevolg van een tekort aan kluisjes, als deze er al überhaupt zijn.
Met de afsluitbare Puzlo lockers heb je altijd een veilige plek voor belangrijke documenten. Je hebt keuze uit 3 soorten sloten:
een cilinder slot met een sleutel, een combinatie slot en een RFID-kaart slot.
Zo vormt Puzlo een snelle en discrete manier om je belangrijke documenten letterlijk achter slot en grendel op te bergen, terwijl ze nog wel binnen handbereik zijn.

Veilig bewaard
Wanneer het allemaal krap wordt

6. Wanneer het allemaal krap wordt

In krappe kantoorruimtes neemt men rommel vaak voor lief.
Iedere vierkante centimeter wordt benut. Ruimtes met een ongewone vorm of indeling geven soms ook problemen.
Het is moeilijk om hier passende opbergmeubels voor te vinden, en soms kun je niet anders dan (dure!) op maat gemaakte meubels bestellen. Puzlo is zo samen te stellen dat deze qua vorm en afmeting geheel kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte, en is dus altijd en overal te plaatsen.

7. Nieuws dat je niet kunt missen

We kennen het allemaal dat je snel iets wil doorgeven aan een collega, maar hem of haar steeds mis loopt.
Hoe fijn zou het dan zijn als je een kort berichtje op het kluisje van diegene kunt achterlaten?
Bijvoorbeeld: “overleg om 09.30”, of “we zitten in ruimte 3”, of gewoonweg: “Gefeliciteerd met je verjaardag!”.
Wanneer je voor de Puzlo variant kiest met een afneembare lamineer laag kun je berichten op het oppervlak schrijven en deze later weer wegvegen. Zo wordt je kluisje ook een whiteboard.

Nieuws dat je niet wilt missen
8.	Contactloze correspondentie

8. Contactloze correspondentie

Bij Puzlo kun je kiezen voor een kluis deurtje met een postgleuf, zodat je te allen tijde veilig fysieke documenten kunt ontvangen zonder hier een afspraak voor te hoeven maken of zelfs aanwezig hoeft te zijn. Zeker in deze tijd van Covid-19 is dit prettig, omdat dit het extra makkelijk maakt om sociaal afstand te kunnen houden. Maar ook buiten deze roerige tijden is dit een handige functie.
Met dank aan de postgleuf weet je zeker dat belangrijke documenten veilig liggen en bij de juiste persoon belanden zodra deze weer aanwezig zijn.

9. Scheiding tussen werken en privé

Met Puzlo ben je altijd gegarandeerd van een veilige opbergplek voor jouw privé bezittingen of werkbenodigdheden.
Wanneer iedereen zijn eigen kluisje heeft kunnen bijvoorbeeld laptops na het werken eenvoudig daarin worden opgeborgen.
Zo hoef je je laptop na werktijd dus niet mee te nemen. Helemaal fijn als je nog even naar de supermarkt moet of gaat sporten.
Jouw laptop wacht geduldig in jouw Puzlo kluisje tot je weer aan het werk gaat.

Scheiding tussen werk en privé
Geniet van de stilte

10. Geniet van de stilte

Herinner je je nog die ouderwetse metalen kluisjes, die nog steeds gebruikt worden in sommige kantoren? Van het gepiep van de scharnieren lopen de rillingen over je rug.
Je wil 1 vel papier pakken… en alle ogen zijn direct op jou gericht. De Puzlo heeft stille deuren. Je kunt deze openen en sluiten zonder je collega’s af te leiden. Je kunt zelfs voor een variant kiezen met een geluidsabsorberend oppervlakte, voor maximaal akoestisch comfort.

We kunnen het allemaal waarderen wanneer een product meerdere functies heeft.
Puzlo is een van die producten. Stel hem geheel samen naar je behoeftes en wensen.
Bekijk de mogelijkheden op onze website en creëer je eigen Puzlo.

Aanmelden nieuwsbrief