arco contemporary furniture merken rohde grahl

Arco

De Nederlandse fabrikant Arco heeft zijn bekendheid met name te danken aan de fraaie houten tafels met een eigentijds en doordacht design.

Lees meer

Arco

De Nederlandse fabrikant Arco heeft zijn bekendheid met name te danken aan de fraaie houten tafels met een eigentijds en doordacht design.

Lees meer

Producten

Producten

arco side by side banken en fauteuils lage rug bank rohde grahl

side by side
banken en fauteuils

side by side is een modulair zitprogramma van Arco, De schakelelementen, verkrijgbaar met een lage en hoge rug, zijn bedoeld om op flexibele wijze zitgroepen voor wacht-, ontvangst- en ontmoetingsruimten samen te stellen.

arco base jorre van ast main

base
werk- en vergadertafel

De naam zegt het al: deze tafel is een basisstuk. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief hout en beton. Gemaakt dus van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen en lang meegaan.

balance vergadertafels arco rohde grahl main

balance
vergadertafel

Uitgebalanceerd ontwerp met veel praktische mogelijkheden. Dat is de vergadertafel balance van Arco. Een fraai ontwerp van Arnold Merckx.

slim vergadertafels arco rohde grahl main

slim
vergadertafel

Bijzonder slanke vormgeving, verrassend stabiele constructie. Dit maakt de slim uitermate geschikt voor het gebruik in representatieve vergader- en ontvangstruimtes.

spazio vergadertafels arco rohde grahl main

spazio
vergadertafel

De vergadertafel spazio is een representatief vergadermeubel voor kleine en grote ruimtes. Het ronde, ellipsvormige of rechthoekige blad geeft deze robuuste kolomtafel een heel eigen elegantie.

arco café chair restaurantstoelen arco rohde grahl main

café chair
restaurantstoel

De Arco café chair is luchtig, licht en goed stapelbaar, zowel qua uitstraling als ook qua gewicht. Deze volledig houten stoel heeft een afneembare rughoes, die de stoel een heel eigen karakter geeft.

arco spine fauteuil rohde grahl main

spine
fauteuil

De fauteuil spine van Arco heeft een strak lijnenspel en een open karakter. De stoel is uitermate geschikt voor wacht-, overleg- en loungeruimtes.

arco utensils bijzet tafel banken en fauteuils rohde grahl main

utensils
bijzettafel

De utensil bijzettafel van Arco is een handige multi-tasker die het mogelijk maakt om even een notitie te maken, een kopje koffie neer te zetten of je tablet weg te leggen.

arco arc vergaderstoel rohde grahl main

arc
vergaderbank

Even lekker overstag gaan op kantoor met de vergaderbank arc van Arco. Een bank met een hoog zitcomfort. Schuif gerust even aan.

arco buzz vergaderstoel rohde grahl zij kant voor

buzz
vergaderstoel

De vergaderstoel buzz van Arco is een extreem lichte stoel. Een vergaderstoel die op meerdere plekken kan worden ingezet. Kortom, deze stoel heeft alles in zich om een echte Arco-klassieker te worden!

arco ease vergaderstoel rohde grahl main

ease
vergaderstoel

De vergaderstoel ease van het bekende Nederlandse merk Arco geeft een nieuwe invulling aan het begrip comfort: de rugleuning van de stoel bestaat namelijk uit flexibele ‘vingers’, die zich naar je lichaam vormen.

arco frame vergaderstoel rohde grahl voorkant

frame
vergaderstoel

Karakteristiek, minimalistisch en transparant van ontwerp. Dat is het herkenbare, strakke en minimalistische model frame van Arco. Een vergaderstoel met een comfortabele kuip voor een lange comfortabele zit.

arco close bench rohde grahl vooraanzicht zijkant

close
bench

Als aanvulling op de reeds bestaande vergaderstoel close, ontwierp de IJslandse designer Gudmundur Ludvik de close bench.

arco trestle table rohde grahl zijkant

trestle table
vergadertafel

Met de vergadertafel trestle table vertaalt Jorre van Ast de praktische uitstraling van een schragentafel uit de werkplaats naar een krachtige tafel om aan te leven of te werken.

arco close chair rohde grahl vooraanzicht

close
vergaderstoel

De vergaderstoel close is ontworpen door de IJslandse designer Gudmundur Ludvik. Voor de close geldt dat hij net zo comfortabel zit als dat hij er uit ziet.

arco side store modular rohde grahl vooraanzicht 3

side store modular
kasten

Het kastenprogramma side-store modular is een kastenserie welke modulair is opgebouwd waardoor de kasten volledig schakelbaar zijn. De serie is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Willem van Ast.

Aanmelden nieuwsbrief