artifort merken rohde grahl

Artifort

Misschien wel het bekendste Nederlandse designmerk op meubelgebied is Artifort.
Momenteel bestaat de collectie van Artifort uit een uitgebalanceerde mix van klassiekers en eigentijds meubilair.

Lees meer

Artifort

Misschien wel het bekendste Nederlandse designmerk op meubelgebied is Artifort.
Momenteel bestaat de collectie van Artifort uit een uitgebalanceerde mix van klassiekers en eigentijds meubilair.

Lees meer

Producten

Producten

artifort libel banken en fauteuils schuin voor rohde grahl

libel
fauteuil

De libel past perfect in de Artifort traditie. Inventief met een speels lijnenspel. Een comfortabel zitelement dat goed is toe te passen in de lounge- of ontvangstruimte of in een ruimte voor informeel overleg.

Bekijk
artifort mare banken en fauteuils witte bank rohde grahl

mare
banken

Een strakke, tijdloze bank met een sobere vormgeving. Past zowel in moderne als klassieke omgevingen. mare heeft robuuste flanken en een slanke pootconstructie die doorloopt in de romp.

Bekijk
artifort orange slice banken en fauteuils wit schuin vooraanzicht rohde grahl

orange slice
fauteuil

De orange slice, het meest bekende ontwerp van Pierre Paulin bestaat inmiddels 50 jaar. Een echte klassieker in het programma van Artifort. Vanuit verschillende visuele invalshoeken toont de orange slice diverse stadia van ‘omkrullen’.

Bekijk
artifort reflex banken en fauteuils lage rug en poef rohde grahl

reflex
banken

Flexibiliteit is het sleutelwoord bij het modulaire bankenprogramma reflex. De verzameling fauteuils waaruit de bank bestaat biedt voor werkelijk ieder wat wils.

Bekijk
artifort circle koffietafel rohde grahl wit

circle
vergadertafel

De vergadertafel circle is een vriendelijke tafel met cirkelvormige voet, voor een prachtig resultaat. Een prettige tafel om even aan te schuiven in het restaurant of vergaderruimte.

Bekijk
paco vergaderstoelen artifort rohde grahl main

paco
vergaderstoel

De vergaderstoel paco is een eenvoudige, elegante stoel met een uitstekend zitcomfort. Het slanke buisframe en de iets uitstaande armleuningen geven de stoel zijn elegante, open uitstraling.

Bekijk
patch vergaderstoelen artifort rohde grahl main

patch
vergaderstoel

De vergaderstoel patch van het merk Artifort is een unieke innovatieve stoel. Uniek aan dit ontwerp is de cover uit één stuk, die driedimensionaal én op maat wordt gebreid.

Bekijk
shark vergaderstoelen artifort rohde grahl main

shark
vergaderstoel

De vergaderstoel shark, ontworpen door René Holten, heeft een uitstekend zitcomfort en is daarmee uitstekend geschikt voor een productieve vergadering.

Bekijk
artifort lotus fauteuil rohde grahl main

lotus
fauteuil

Strak, glad en functioneel is de fauteuil lotus van René Holten. Sneeuwwit, marmerhard met een zachte touch en makkelijk te reinigen. In het ontwerp van de stoel zijn de grenzen van het materiaal opgezocht.

Bekijk
artifort manhattan banken rohde grahl blauwe main

manhattan
bank

De manhattan bank is een spectaculaire zitgroep bestaande uit eenvoudige elementen. Door zijn modulariteit heeft deze bank een ongekende hoeveelheid variaties.

Bekijk
artifort tulip fauteuil rohde grahl grijs rechts voor

tulip
fauteuil

Half ontloken spreidt deze simpele, karakteristieke bloem onder de zitmeubelen haar bladeren: de tulip. Uitnodigend en koesterend tegelijk.

Bekijk
artifort gap vergaderstoel rohde grahl main 2

gap
vergaderstoel

De gap van Artifort is een stoel met veel potentie. De kuip is volledig gestoffeerd en heeft sympathieke rondingen. Dit geeft de stoel een vriendelijke uitstraling.

Bekijk
artifort little tulip vergaderstoelen rohde grahl schuin rechts

little tulip
vergaderstoel

De vergaderstoel little tulip van Artifort is uitnodigend en koesterend tegelijk. Prettig om in te vergaderen of gezellig na te tafelen.

Bekijk
artifort moulin vergaderstoel rohde grahl main

moulin
vergaderstoel

Men zeg wel eens eenvoud siert. De moulin van Artifort is hier een duidelijk voorbeeld van. Een eenvoudige vergaderstoel ontworpen door Pierre Paulin zonder opsmuk.

Bekijk
artifort palladio rohde grahl tafel enkel

palladio
serie

De palladio van Artifort is ontworpen door de Zweedse architecten Claesson Koivisto Rune en bestaat uit een tafel in diverse vormen, groottes en hoogtes en een plankenkast in verschillende formaten en uitvoeringen.

Bekijk
artifort bras rohde grahl vooraanzicht

bras
familie

De bras familie nodigt je uit en omarmt je.
Lui achterover, of knus in de hoek, geniet van het comfort dat deze prachtige strakke serie je biedt. Heerlijk ontspannen.

Bekijk
artifort beso chair rohde grahl schuin voor

beso
stoelen

De beso, Spaans voor kus, is een veelzijdige stoelenprogramma van de hand van ontwerper Khodi Feiz. Zijn krachtige uitstraling met eenvoudige lijnen is wat de beso stoelen serie zo sterk maakt. De beso zit heel comfortabel, ook tijdens een lange vergadering!

Bekijk
artifort kalm lounge stoel rohde grahl stoel schuin rechts

kalm
fauteuil

De kalm is een grote comfortabele fauteuil van de Franse ontwerper Patrick Norguet. De fauteuil heeft iets van een schuilplaats: het is een plek om je te ontspannen. Met kalm heeft Patrick Norguet een iconische en luxe stoel met een comfortabele hoge rug gecreëerd.

Bekijk
artifort balans tafel rohde grahl blauw

balans
bijzettafel

Een handige multi-tasker is de bijzettafel balans van Artifort. De tafel maakt het mogelijk om even een notitie te maken, een kopje koffie neer te zetten of je tablet weg te leggen.

Bekijk
artifort gemini lounge fauteuil rohde grahl voor aanzicht

gemini
fauteuil

Een design vol beweging, dynamiek en Artifort DNA. gemini bestaat uit twee asymmetrisch vormgegeven zitelementen en een bijpassend tafeltje. Ideaal voor wachtruimtes, lounges, lobby’s en bibliotheken.

Bekijk
artifort mood vergaderstoel rohde grahl voorkant leder

mood vergaderstoel

In 2014 bracht Artifort de mood van René Holten op de markt. Een strak gestoffeerde kuipstoel met vijf verschillende onderstellen. En ook heel flexibel: mood wordt in vier soorten stoffering uitgevoerd en heeft een uitgebreid stoffen en kleurenprogramma. Dat maakt deze stoel zeer geschikt voor verschillende interieurstijlen.

Bekijk
artifort pinque lounge rohde grahl rechts voor

pinq lounge
fauteuil

De eivormige hoofdvorm geeft de pinq lounge fauteuil zijn identiteit. Zijn karakteristieke inkepingen zorgen voor een meubel welke eigenzinnig is en een duidelijke identiteit in de ruimte geeft.

Bekijk
artifort extens kast ohde grahl vooraanzicht middel

extens
kasten

De iconische lijn extens kasten met zijn opvallende aluminium hoekelementen heeft een opfrisbeurt gekregen door designer Khodi Feiz.
Hij keek daarvoor naar de lifestyle en behoeften van vandaag.

Bekijk
artifort apollo stoel rohde grahl vier poot schuin voor

apollo
vergaderstoel

De stoelen serie apollo van Artifort is ontworpen door Patrick Norguet en is een elegante stoelen lijn met een open blik.
De serie bestaat uit een loungefauteuil, vergaderstoel en barkruk en is dus breed inzetbaar binnen jouw kantoor.

Bekijk
artifort vega fauteuil rohde grahl rechts voor

vega
loungestoel

De vega serie is een een compacte loungestoel met een krachtige uitstraling. Sinds 1997 in de collectie van Artifort en nog steeds lekker een tikje eigenwijs.

Bekijk
artifort tongue lounge chair rohde grahl bruin

tongue
loungestoel

De tongue is een sprekende fauteuil van Pierre Paulin ontworpen voor Artifort. De vloeiende vorm en de veelzeggende kleuren maken je interieur een ware eye-catcher.

Bekijk
artifort rocking chair rohde grahl zij aanzicht rechts

rocking chair
loungestoel

De schelp van de rocking chair is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen en is het toonbeeld van zijn stelling: “De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom.”
De rocking chair is een ontwerp van Geoffrey D. Harcourt RDI voor het merk Artifort. De stoel is uit te voeren in stof of leder, met een onderstel van staal in een poedercoat kleur. De eikenhouten onderdelen in een olie-afwerking.

Bekijk
artifort 500 serie rohde grahl fauteuil 585

Artifort f584/f585
loungefauteuil

De Artifort f584 en f585 fauteuils zijn ontworpen door Geoffrey Harcourt RDI. Deze serie van fauteuils wekt een verlangen naar vroeger op, terwijl gelijktijdig het voorkomen modern oogt.

Bekijk
Aanmelden nieuwsbrief