artifort merken rohde grahl

Artifort

Misschien wel het bekendste Nederlandse designmerk op meubelgebied is Artifort.
Momenteel bestaat de collectie van Artifort uit een uitgebalanceerde mix van klassiekers en eigentijds meubilair.

Lees meer

Artifort

Misschien wel het bekendste Nederlandse designmerk op meubelgebied is Artifort.
Momenteel bestaat de collectie van Artifort uit een uitgebalanceerde mix van klassiekers en eigentijds meubilair.

Lees meer

Producten

Producten

artifort libel banken en fauteuils schuin voor rohde grahl

libel
fauteuil

De libel past perfect in de Artifort traditie. Inventief met een speels lijnenspel. Een comfortabel zitelement dat goed is toe te passen in de lounge- of ontvangstruimte of in een ruimte voor informeel overleg.

Bekijk
artifort mare banken en fauteuils witte bank rohde grahl

mare
banken

Een strakke, tijdloze bank met een sobere vormgeving. Past zowel in moderne als klassieke omgevingen. mare heeft robuuste flanken en een slanke pootconstructie die doorloopt in de romp.

Bekijk
artifort orange slice banken en fauteuils wit schuin vooraanzicht rohde grahl

orange slice
fauteuil

De orange slice, het meest bekende ontwerp van Pierre Paulin bestaat inmiddels 50 jaar. Een echte klassieker in het programma van Artifort. Vanuit verschillende visuele invalshoeken toont de orange slice diverse stadia van ‘omkrullen’.

Bekijk
artifort reflex banken en fauteuils lage rug en poef rohde grahl

reflex
banken

Flexibiliteit is het sleutelwoord bij het modulaire bankenprogramma reflex. De verzameling fauteuils waaruit de bank bestaat biedt voor werkelijk ieder wat wils.

Bekijk
circle vergadertafels artifort rohde grahl main

circle
vergadertafel

De vergadertafel circle is een vriendelijke tafel met cirkelvormige voet, voor een prachtig resultaat. Een prettige tafel om even aan te schuiven in het restaurant of vergaderruimte.

Bekijk
paco vergaderstoelen artifort rohde grahl main

paco
vergaderstoel

De vergaderstoel paco is een eenvoudige, elegante stoel met een uitstekend zitcomfort. Het slanke buisframe en de iets uitstaande armleuningen geven de stoel zijn elegante, open uitstraling.

Bekijk
patch vergaderstoelen artifort rohde grahl main

patch
vergaderstoel

De vergaderstoel patch van het merk Artifort is een unieke innovatieve stoel. Uniek aan dit ontwerp is de cover uit één stuk, die driedimensionaal én op maat wordt gebreid.

Bekijk
shark vergaderstoelen artifort rohde grahl main

shark
vergaderstoel

De vergaderstoel shark, ontworpen door René Holten, heeft een uitstekend zitcomfort en is daarmee uitstekend geschikt voor een productieve vergadering.

Bekijk
artifort boson fauteuils rohde grahl schuin voor rood

boson
fauteuil

Waar de visuele massa ophoudt, begint de lichtheid van boson. De fauteuil is namelijk genoemd naar de Higgs-bosonen: fundamentele deeltjes die ervoor zorgen dat andere delen massa krijgen.

Bekijk
artifort lotus fauteuil rohde grahl main

lotus
fauteuil

Strak, glad en functioneel is de fauteuil lotus van René Holten. Sneeuwwit, marmerhard met een zachte touch en makkelijk te reinigen. In het ontwerp van de stoel zijn de grenzen van het materiaal opgezocht.

Bekijk
artifort manhattan banken rohde grahl blauwe main

manhattan
bank

De manhattan bank is een spectaculaire zitgroep bestaande uit eenvoudige elementen. Door zijn modulariteit heeft deze bank een ongekende hoeveelheid variaties.

Bekijk
artifort tulip fauteuil rohde grahl grijs rechts voor

tulip
fauteuil

Half ontloken spreidt deze simpele, karakteristieke bloem onder de zitmeubelen haar bladeren: de tulip. Uitnodigend en koesterend tegelijk.

Bekijk
artifort gap vergaderstoel rohde grahl main 2

gap
vergaderstoel

De gap van Artifort is een stoel met veel potentie. De kuip is volledig gestoffeerd en heeft sympathieke rondingen. Dit geeft de stoel een vriendelijke uitstraling.

Bekijk
artifort little tulip vergaderstoelen rohde grahl schuin rechts

little tulip
vergaderstoel

De vergaderstoel little tulip van Artifort is uitnodigend en koesterend tegelijk. Prettig om in te vergaderen of gezellig na te tafelen.

Bekijk
artifort moulin vergaderstoel rohde grahl main

moulin
vergaderstoel

Men zeg wel eens eenvoud siert. De moulin van Artifort is hier een duidelijk voorbeeld van. Een eenvoudige vergaderstoel ontworpen door Pierre Paulin zonder opsmuk.

Bekijk
Aanmelden nieuwsbrief