bn office solution merk rohde grahl 3

BN Office Solution

Binnen de Nowy Styl Group staat het merk BN Office Solution voor kwaliteitsproducten die in grote series worden geproduceerd.
De uitstekende kwaliteit/prijs verhouding is hierbij onderscheidend.

Lees meer

BN Office Solution

Binnen de Nowy Styl Group staat het merk BN Office Solution voor kwaliteitsproducten die in grote series worden geproduceerd.
De uitstekende kwaliteit/prijs verhouding is hierbij onderscheidend.

Lees meer

Producten

Producten

bn office solution hexa banken en fauteuils vooraanzicht rohde grahl

hexa
banken en fauteuils

De ontwerper liet zich inspireren door de organische vorm van een honingraat. Zowel de zitelementen als de bijbehorende tafels zijn hierop gebaseerd en vormen zo een bijzonder geheel met een geheel eigen gezicht.

bn office solution magnes ii banken en fauteuils flexibele opstelling rohde grahl

magnes II
banken en fauteuils

magnes II is een uiterst flexibel en veelzijdig programma dat bijzonder goed past binnen nieuwe vormen van werken en inrichten. Het meubel faciliteert ontmoeten, het leggen van sociale contacten en allerlei vormen van overleg.

bn office solution mody banken en fauteuils vooraanzicht met armleuning rohde grahl

mody
banken en fauteuils

De mody collectie bestaat uit fauteuils, banken en bijzettafels en wordt gekenmerkt door een subtiel vormgegeven frame. Deze vormgeving geeft de mody een eigenwijs karakter.

bn office solution play work bureaus sfeer rohde grahl

play & work
bureau

Met de meubellijn play & work speelt ROHDE & GRAHL optimaal in op de nieuwe inrichtingsvormen waarmee binnen veel organisaties efficiënter en effectiever gewerkt wordt. De vormgeving, de detaillering en de talloze accessoires zijn speels en het materiaalgebruik refereren aan een huiselijke sfeer waarin prettig werken vanzelfsprekend is.

bn office solution squart bureaus opstelling rohde grahl main

sQart
bureau

Of het nu gaat om bench opstellingen of individuele werkplekken, sQart biedt een passende en budgettair aantrekkelijke oplossing. Veel slimme accessoires zorgen ervoor dat de werkplekken er goed en georganiseerd uitzien, ook op een intensieve werkdag.

bn office solution 4me bureaustoelen zijaanzicht rohde grahl

4me
bureaustoel

De bijzondere rugleuning van de 4me bureaustoel geeft de gebruiker veel bewegingsvrijheid en zorgt voor een vriendelijke look and feel.

cx3200 directietafel vergadertafel bn office solution rohde grahl main

cx3200
vergadertafel

De tafels in het cx3200 programma zijn niet alleen fraai, maar ook bijzonder functioneel. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat een configuratie eenvoudig is aan te passen aan nieuwe omstandigheden.

erange directietafel vergadertafel bn office solution rohde grahl main

eRange
directiemeubilair

Puur van vorm en bijzonder elegant is het directiemeubel eRange van BN Office Solution. De lijn is bijzonder compleet en omvat bureaus, vergadertafels en diverse opbergmeubelen.

erange vergadertafels bn office solution rohde grahl main

eRange
vergadertafel

De eRange vergadertafel is puur van vorm en bijzonder elegant en is daarmee zonder meer de meest representatieve oplossing binnen het programma van BN Office Solution.

flib vergadertafels bn office solution rohde grahl main

flib
vergadertafel

Met de flib ben je altijd klaar voor een nieuwe situatie. De tafel is buitengewoon flexibel en gebruiksvriendelijk waardoor een ruimte eenvoudig is aan te passen aan een nieuwe behoefte.

2me vergaderstoelen bn office solution rohde grahl main

2me
vergaderstoel

De vergderstoel 2me heeft een organische vormgeving, die prima aansluit op de opvallende 4me bureaustoel. Hierdoor is een mooi eenduidig beeld te creëren binnen kantoren en vergaderruimtes.

axo vergaderstoelen bn office solution rohde grahl main

axo
vergaderstoel

De vergderstoel axo is een allround 4-poots stoel met een elegante vormgeving. De stoel beschikt over een groot aantal functionaliteiten. In dezelfde lijn zijn bijpassende tafels leverbaar.

calado vergaderstoelen bn office solution rohde grahl main

calado
vergaderstoel

De calado heeft een fris ontwerp. De stoelen zijn bijzonder eenvoudig stapelbaar, koppelbaar en te voorzien van een schrijfplateau.

hello vergaderstoelen nowy styl rohde grahl main

hello!
vergaderstoel

De hello! is een speels vormgegeven fauteuil voor allerlei vormen van overleg. De collectie bestaat niet alleen uit fauteuil, maar biedt ook veel mogelijkheden als het gaat om bijzettafels.

victoria vergaderstoelen bn office solution rohde grahl main

victoria
vergaderstoel

Eén van de bestsellers in het assortiment van BN Office Solution is de vergaderstoel victoria. Binnen het programma zijn drie verschillende uitvoeringen leverbaar, ieder met zijn eigen toepassing.

z body vergaderstoelen bn office solution rohde grahl main

z-body
vergaderstoel

Een comfortabele, lichte en transparante vergaderstoel met een prima zitcomfort. De z-body beschikt over een fraai ogend en licht sledeframe en een transparante rugleuning met netbespanning.

evora restaurantstoelen bn office solution rohde grahl main

evora
restaurantstoel

Letterlijk zitten op hoog niveau kun je uitstekend met de barkruk evora van BN Office Solution. En dat stabiel en comfortabel. Het model geeft op een mooie manier invulling aan de trend hoog zitten die we binnen steeds meer organisaties zien.

bn office solution zafiro barkruk rohde grahl rood

zafiro
barkruk

Een barkruk met heel veel mogelijkheden is de zafiro van BN Office Solution. Het is een multifunctionele barkruk die het uitstekend doet in bedrijfsrestaurants en kantines.

madras restaurantstoelen bn office solution rohde grahl voorkant

madras
barkruk

Een echte blikvanger! Dat is de barkruk madras van BN Office Solution. Het representatieve karakter en het bijzondere design zorgen ervoor dat de barkruk perfect past in ruimtes waar gastvrijheid en stijl de boventoon voeren.

bn office solution tapa rohde grahl sfeer

tapa
zitelementen

Met de zitelementen van tapa is met de verschillende niveaus en zitgedeeltes een kleurrijk geheel te vormen. De modulaire opbouw maakt het kinderlijk eenvoudig de opstelling te veranderen.
Niet voor niets dus een "Iconic Award 2017" -winnend product.

nowy styl group levitate rohde grahl bureaus

levitate
meubelprogramma

Het functionele meubelprogramma levitate werd ontworpen door de studio van WertelOberfell.
De ontwerpers lieten zich voor dit meubel inspireren door de natuur en de trend van het kantoor aan huis, waarmee zakelijke gebruikers het gevoel hebben alsof ze thuis zijn.

nowy styl group tepee rohde grahl fauteuil scherm

tepee
meeting

Het is niet de gebruiker die zich moet aanpassen aan de kantoorruimte, maar de kantoorruimte die zich moet aanpassen aan de gebruiker. Met dit idee in het achterhoofd, ontwierp Hilary Birkbeck het bank systeem tepee.

nowy styl group tauko rohde grahl stoelen voorzijde schuin geel

tauko restaurantmeubilair

Een huiselijke sfeer heeft een positieve invloed op het welzijn van werknemers en maakt ontspanning effectiever.
Dit doen we niet door het interieur van een huiskamer volledig te kopiëren maar door te spelen met de kleuren en materialen in een unieke lijn van stoelen en tafels. Deze brengen we onder de naam tauko ("een pauze" in het Fins).
De producten zijn ontworpen door Przemysław "Mac" Stopa. Hij vond zijn inspiratie in ontwerpen uit de jaren '50 en '60 die perfect overeenkomen met de trend van het kantoor in huis.

nowy styl group sileo rohde grahl werkplek en wand

sileo akoestische
panelen

Wanneer veel werknemers gelijktijdig werken in één kantoorruimte heeft dit al snel een negatief effect op het concentratievermogen. Ons antwoord: de nieuwe akoestische productlijn sileo, die wand- en zwevende panelen, bureau- en benchpanelen én mobiele panelen omvat.

bnos formo akoestiek rohde grahl sfeer 3

formo
akoestische panelen

De formo vilten wandpanelen vormen een perfecte aanvulling op elke kantoor - van directiekantoren, conferentiezalen en flexplekken tot kantines en informele vergaderzones.
Naast geluidsabsorptie creëren ze ook visueel een prettige werkomgeving.

nowy styl group linkup rohde grahl stoel voorzijde

linkup
loungemeubel

De linkup fauteuil en chaise longue zijn een nieuwe familie binnen de Nowy Styl Group.
De strakke vormen maken dat deze twee meubelstukken een ware eye-catcher zijn voor je interieur.

Aanmelden nieuwsbrief