brunner project meubelen merken rohde grahl 2

Brunner

Het Duitse merk Brunner heeft een grote internationale bekendheid als fabrikant van functioneel zit- en plaatmeubilair voor een grote diversiteit aan organisaties en veel verschillende toepassingen.

Lees meer

Brunner

Het Duitse merk Brunner heeft een grote internationale bekendheid als fabrikant van functioneel zit- en plaatmeubilair voor een grote diversiteit aan organisaties en veel verschillende toepassingen.

Lees meer

Producten

Producten

fina conference vergadertafels brunner rohde grahl main

fina conference
vergadertafel

De fina conference is een vergadertafel met interessante mogelijkheden. Een elegant ontwerp dat is teruggebracht tot het noodzakelijke onder het motto 'less is more'.

Bekijk
sleight vergadertafels brunner rohde grahl main

sleight
vergadertafel

De vergadertafel sleight is snel en eenvoudig aan te passen aan verschillende situaties en blinkt uit in functionaliteit. Ideaal om binnen een ruimte snel te wisselen van opstelling.

Bekijk
trust vergadertafels brunner rohde grahl main

trust
vergadertafel

De vergadertafel trust is een klaptafel met een representatief uiterlijk. Bijzonder praktische tafel met fraaie accenten. Goed inzetbaar voor flexibel in te richten vergaderruimten, conferentieruimtes en restaurants.

Bekijk
fina vergaderstoelen brunner rohde grahl main

fina
vergaderstoel

De vergaderstoel fina is aantrekkelijk, innovatief en individueel. Het slanke ontwerp is ook verkrijgbaar met een kunststof schaal of volledig gestoffeerd.

Bekijk
finasoft vergaderstoelen brunner rohde grahl main

finasoft
vergaderstoel

Uiterst representatief en uitnodigend is de vergaderstoel finasoft van Brunner. Een vergaderstoel van een hoge kwaliteit, met een zeer slank ontwerp en een prima zitcomfort.

Bekijk
fox vergaderstoelen brunner rohde grahl main

fox
vergaderstoel

De vergaderstoel fox is zakelijk, transparant, licht en veelzijdig. Een tijdloos programma met bewezen producten en een groot aantal varianten.

Bekijk
milano vergaderstoelen brunner rohde grahl main

milano
vergaderstoel

De fraaie houten details van de vergaderstoel milano brengen sfeer en warmte in moderne, vaak technische ruimtes.

Bekijk
cross restauranttafels brunner rohde grahl main

cross
restauranttafel

Voor een stijlvolle inrichting van kantine of bedrijfsrestaurant is de restauranttafel cross van Brunner uitermate geschikt. De tafel is verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Het programma is door het functionele design bijzonder flexibel.

Bekijk
brunner finalounge fauteuil rohde grahl geel voorkant

finalounge
fauteuil

Ontspannen wachten op een comfortabele manier doe je in de fauteuil finalounge van Brunner. Net zo'n lichtgewicht als de fina vergaderstoel en met een buitengewoon zitcomfort.

Bekijk
brunner plot bank elementen rohde grahl element

plot
banken en fauteuils

De plot van Brunner is onverwacht veelzijdig op een unieke manier. Door zijn modulaire opbouw zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Naast de bank en fauteuil is er ook een bijpassende bijzettafel beschikbaar.

Bekijk
brunner due restaurant stoel rohde grahl achterzijde

due
restaurantstoel

Een nieuwe interpretatie van de klassieke bistrostoel is de due van Brunner. De kenmerkende ergonomische vormgeving van de zitting en rugleuning bieden een hoge mate van zitcomfort in een handzaam formaat.

Bekijk
brunner hoc restaurant stoelen rohde grahl zijaanziht

hoc
barkruk

Puur design tot een minium beperkt, dat is de hocker hoc van Brunner. De vorm heeft open uitstraling naar alle kanten, biedt flexibele zitplaatsen en creëert ruimte voor een ontspannen gesprek.

Bekijk
brunner a chair vergaderstoel rohde grahl main

a-chair
vergaderstoel

Een modulaire allround stoel in combinatie met de vele kleurvariaties, maakt de vergadertoel a-chair van Brunner voor iedere ruimte toespasbaar.

Bekijk
brunner crona vergaderstoel rohde grahl rechtsvoor ster

crona
vergaderstoel

De vergaderstoel crona van Brunner maakt een lichte indruk en is zeer comfortabel. Dit maakt de stoel de ideale partner voor loungeruimte, vergaderkamer en restaurant.

Bekijk
brunner basic vergadertafel rohde grahl schuin

basic
vergadertafel

De klaptafel basic van Brunner is een functioneel meubel met vele intelligente details. Het klapmechanisme verzekert maximale stevigheid en stabiliteit. Snel een andere opstelling creëren is met dit product in een handomdraai gebeurd.

Bekijk
stel nu je vraag
Aanmelden nieuwsbrief