De Designers

De Designers

designer daniel figueroa portret

Daniel Figueroa

Daniel Figueroa, geboren op Cuba, studeerde binnenhuisarchitectuur en meubelontwerp, is meerdere malen onderscheiden en ontwierp voor ROHDE & GRAHL de bureaustoel vote.

Bekijk producten
designer piet grouls portret

Piet Grouls

Piet Grouls is sinds 1992 als (interieur)architect en onderzoeker verbonden aan architecten van Mourik. De vooruitstrevende meldkamertafel CX24/7 is een ontwerp van zijn hand.

Bekijk producten
designer martin ballendat porttret

Martin Ballendat

Martin Ballendat studeerde Industrial Design aan de Folkwangschule, Essen. Sinds 1995 heeft hij twee design studio's. Hij ontwierp voor ROHDE & GRAHL de bureaustoel xenium.

Bekijk producten
designer vincent van der horst porttret

Vincent van der Horst

Vincent van der Horst behaalde zijn diploma Industrieel product ontwerpen aan de Haagse Hogeschool. Hij ontwierp onder meer de meta-fora en de sand collectie voor ROHDE & GRAHL.

Bekijk producten
designer przemyslaw mac stopa portret

Przemysław "Mac" Stopa

Przemysław "Mac" Stopa heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van zakelijke interieurs voor internationale bedrijven. Hij is onder andere de ontwerper van de hexa voor de Nowy Styl Group.

Bekijk producten
designer arkadiusz kulon portet

Arkadiusz Kulon

Arkadiusz Kulon studeerde aan de Deense Danmarks Designskole. Momenteel runt hij zijn eigen ontwerpstudio. Kulon is de ontwerper van de magnes II.

Bekijk producten
designer valentina battocchio porttret

Valentina Battocchio

Valentina Battocchio komt oorspronkelijk uit Italië, Vicenza. Sinds 2004 studeert ze aan de Universiteit van Triëst, Faculteit Bouwkunde. Voor Sitia ontwierp ze onder meer de hibiscus.

Bekijk producten
konstantin grcic

Konstantin Grcic

Konstantin Grcic is een Duitse industriële vormgever van Servische afkomst. Hij is één van de invloedrijkste ontwerpers van deze tijd. Voor Plank heeft hij het model miura en myto ontworpen.

Bekijk producten
pergentino battochio

Pergentino Battocchio

Pergentino Battocchio is geboren in Bassano del Grappa in 1954 en begon op zijn 13de al met zijn passie meubelontwerpen. Battocchio staat aan de basis van veel producten van Sitia.

Bekijk producten
Aanmelden nieuwsbrief