grammer office merken rohde grahl 1

Grammer Office

Met Grammer Office hebben we een uniek merk in huis, dat grote bekendheid heeft gekregen door de unieke glide-tec techniek in de bureau- en managementstoelen.

Lees meer

Grammer Office

Met Grammer Office hebben we een uniek merk in huis, dat grote bekendheid heeft gekregen door de unieke glide-tec techniek in de bureau- en managementstoelen.

Lees meer

Producten

Producten

grammer office sail glide tec bureaustoelen schuin voor rohde grahl

sail glide-tec
bureaustoel

Zitten, bewegen en werken tegelijk is met de revolutionaire sail glide-tec geen probleem. Een unieke techniek die alleen in de Grammer Office bureaustoelen wordt toegepast zorgt ervoor dat ontspannen prima samengaat met geconcentreerd werken.

Bekijk
grammer sail glidetec netweave bureaustoelen rohde grahl rechts voor

sail glide-tec netweave
bureaustoel

Transparantie, lichtheid en pure elegantie. Deze drie trefwoorden zijn het meest kenmerkend voor de sail glide-tec netweave. Het accent ligt hierbij op de ranke rugleuning met netbespanning in combinatie met de bijzondere vormgeving van het rugleuningframe.

Bekijk
grammer office sail synchro bureaustoelen zijaanzicht rechts rohde grahl

sail synchro
bureaustoel

De bureaustoel sail synchro is een allround bureaustoel die gekenmerkt wordt door de bijzondere vormgeving van het rugleuningframe. Er zijn veel verschillende uitvoeringen leverbaar, waaronder een gecertificeerde NPR 1813.

Bekijk
grammer office sail synchro netweave bureaustoelen zijaanzicht rechts rohde grahl

sail synchro netweave
bureaustoel

De bureaustoel sail synchro netweave is een allround bureaustoel die gekenmerkt wordt door de bijzondere vormgeving van het rugleuningframe en de transparante netbespanning. Er zijn veel verschillende uitvoeringen leverbaar, waaronder een gecertificeerde NPR 1813.

Bekijk
match vergaderstoelen grammer office rohde grahl main

match
vergaderstoel

De vergaderstoel match van Grammer Office is een beproefd model met een hoog zitcomfort. De stoel past altijd en overal in elke omgeving.

Bekijk
passu vergaderstoelen grammer office rohde grahl main

passu
vergaderstoel

De vergaderstoel passu van het merk Grammer Office is een universele en toch individuele face-to face stoel. Het is een breed inzetbare stoel met vele gezichten.

Bekijk
sail vergaderstoelen grammer office rohde grahl main

sail
vergaderstoel

Representatief, comfortabel en transparant. Dat zijn de eigenschappen van de vergaderstoel sail van het Duitse merk Grammer Office.

Bekijk
tiger up directiestoelen grammer office rohde grahl main

tiger up
directiestoel

Een voorbeeld van een representatief en subtiel vormgegeven managementstoel is de tiger up directiestoel. De stoel is uitgevoerd met het gepatenteerde glide-tec mechanisme voor een ergonomisch perfecte beweging.

Bekijk
solution ergonomische bureaustoelen grammer office rohde grahl main

solution
bureaustoel

Goed en dynamisch zitten is verrassend eenvoudig met de bureaustoel solution van Grammer Office. Het wereldwijd gepatenteerde glide-tec mechanisme maakt de ergonomisch zinvolle afwisseling tussen een holle rug en een bolle rug mogelijk terwijl je zit. Je kunt vrij bewegen, maar behoudt altijd contact met het toetsenbord of het bureaublad.

Bekijk
Aanmelden nieuwsbrief