lande design merken rohde grahl

Lande

De Nederlandse fabrikant Lande heeft een groot aantal succesvolle producten in het assortiment in de vorm van restaurant- en vergaderstoelen, tafels en loungebanken.

Lees meer

Lande

De Nederlandse fabrikant Lande heeft een groot aantal succesvolle producten in het assortiment in de vorm van restaurant- en vergaderstoelen, tafels en loungebanken.

Lees meer

Producten

Producten

buggy vergadertafels lande rohde grahl main

buggy
vergadertafel

De vergadertafel buggy is een frisse, moderne verschijning in kantoor, (bedrijfs)restaurant, vergaderruimte of bibliotheek. De open en lichte uitstraling biedt is kenmerkend voor het ontwerp.

cheek vergadertafels lande rohde grahl main

cheek
vergadertafel

De vergadertafel cheek heeft een heldere, rechtlijnige vormgeving en een robuuste uitstraling. Een zakelijk meubel waar medewerkers en gasten zich snel bij thuis voelen.

level vergadertafels lande rohde grahl main

level
vergadertafel

Nooit meer zoeken naar een extra stoel, maar meteen aanschuiven op een prettige plek. De vergadertafel level biedt deze mogelijkheid.

flow vergaderstoelen lande rohde grahl main

flow
vergaderstoel

Zakelijk, strakke uitstraling, brede zit. Een stoel met een aantal functionele eigenschappen: prima zitcomfort, razendsnel en compact te koppelen en ook compact te stapelen. Voor flexibele en multifunctionele ruimtes. Van auditorium tot kantine en van evenement tot bespreking. Dat is de vergaderstoel flow.

hopper vergaderstoelen lande rohde grahl main

hopper
vergaderstoel

Kies je voor mooi rond, eigenzinnig schuin, of recht door zee? Alle drie anders, maar door de sierlijke belijning en vorm toch duidelijk één familie: de vergaderstoel hopper

jami vergaderstoelen lande rohde grahl main

jami
vergaderstoel

De vergaderstoel jami is het schoolvoorbeeld van een klassieker die steeds opnieuw de juiste snaar raakt. Tijdloos. Comfortabel. In al z’n soberheid blijvend mooi. Toen, nu en in de toekomst.

lande olli fauteuil rohde grahl met schrijf plateau main

olli
fauteuil

Met olli krijgt elke ruimte extra elan. Deze luxe fauteuil is bijzonder comfortabel en het dikke verenpakket zorgt voor jarenlang zitplezier. Door te spelen met kleuren en elementen, maak je steeds weer een andere setting en sfeer.

lande buggy restaurant meubilair rohde grahl bank en tafel

buggy
restaurantmeubilair

De Lande buggy is een modern en luchtig designmeubel met vele mogelijkheden. De buggy is een frisse, moderne verschijning in kantoor, (bedrijfs)restaurant, vergaderruimte en bibliotheek.

lande mc sofa banken en fauteuils rohde grahl sfeer 3

mc sofa
banken

Aanschuiven bij een bespreking, even tot rust komen, lekker eten en samen brainstormen. Hier kom je gemakkelijk met mensen in contact en raak je aan de praat. mc sofa is een bank die uitnodigt om mee te doen, een open werkplek waar iedereen zich thuis voelt.

lande rondo banken en fauteuils rohde grahl groene opstelling

rondo
informele overleg unit

Met één stap de dynamiek van de omgeving veranderen. Van drukte naar rust, van breed georiënteerd naar ontspannen werken. Ook bij het nieuwe werken zoeken mensen naar plekken waar ongestoord nadenken of rustig overleggen mogelijk is. De rondo is hiervoor het uitgelezen meubel.

Aanmelden nieuwsbrief