lapalma merken rohde grahl 1

Lapalma

Lapalma staat bekend om zitmeubilair voor restaurant- en vergadertoepassingen.
Kortgeleden zijn daar ook een aantal sterke vergader- en overlegtafels aan toegevoegd

Lees meer

Lapalma

Lapalma staat bekend om zitmeubilair voor restaurant- en vergadertoepassingen.
Kortgeleden zijn daar ook een aantal sterke vergader- en overlegtafels aan toegevoegd

Lees meer

Producten

Producten

brunch vergadertafels lapalma rohde grahl main

brunch
vergadertafel

Visueel licht en toch uiterst stabiel: de brunch is een echte multitasking tafel, geschikt voor bijvoorbeeld ontspannen overleg in een zakelijke omgeving, maar ook voor toepassing in een bedrijfsrestaurant.

rondo vergadertafels lapalma rohde grahl main

rondo
vergadertafel

Een strak vormgegeven en een zeer praktische vergadertafel is de rondo van het Italiaanse merk LaPalma. Bij het produceren van de tafel wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

kai vergaderstoelen lapalma rohde grahl main

kai
vergaderstoel

De kai vergaderstoel van het Italiaanse merk LaPalma wordt gekenmerkt door het bijzondere ontwerp van de schaal, ontstaan door het vouwen van een vel papier.

link vergaderstoelen lapalma rohde grahl main

link
vergaderstoel

Het design van de link vergaderstoel komt voort uit de wens van Welling om een organisch gevormde stoel te ontwikkelen zonder het gebruik van een 3D buigtechniek. Daarin is Welling uitstekend geslaagd, getuige de uitnodigende, vriendelijk gevormde houten schaal.

pass vergaderstoelen lapalma rhode grahl main

pass
vergaderstoel

De organische vormen zorgen bij de vergaderstoel pass voor een hoog zitcomfort. De subtiele scheiding van de armen van de rug vormt een fraai detail in het ontwerp van Hee Welling.

lem restaurantstoelen lapalma rohde grahl main

lem
barkruk

De barkruk lem van LaPalma is op veel plekken inzetbaar door de vele verschillende uitvoeringen en het tijdloze design. De kruk is dan ook al jaren een absolute bestseller.

stil restaurantsoelen lapalma rohde grahl main

stil
restaurantstoel

De restaurantstoelen en -krukken stil van LaPalma zijn licht van gewicht en oersterk. Met de combinatie hoog en laag én de vele beschikbare kleuren zijn allerlei interessante opstellingen te creëren.

lapalma za bank rohde grahl rond main

za
bank

Met enkele basiselementen van de LaPalma bank za kunnen verschillende organische vormen worden samengesteld, waarmee de openbare ruimte een bijzonder karakter krijgt.

lapalma cubo restaurant stoelen rohde grahl barkruk zij aanzicht zwart

cubo
barkruk

De cubo van LaPalma is een strak vormgegeven barkruk. Hoewel de geometrische lijnen en rechte hoeken resulteren in een strenge, stijve verschijning, biedt deze barkruk een verrassende mate van comfort door de profilering van de zitting.

lapalma mak restaurant stoelen rohde grahl barkruk voorkant

mak
barkruk

De mak van LaPalma is een barkruk met vloeiende lijnen en compacte afmetingen en is geschikt voor hedendaagse openbare ruimtes en restaurants, maar kan ook perfect worden gebruikt voor een kleinschalig informeel overleg.

lapalma ap banken en fauteuils rohde grahl zijkant rechts

ap
design kruk

De design kruk ap van LaPalma is een praktisch inzetbaar object met een fraaie belijning en een hoog zitcomfort. De krukken nemen als deze in elkaar geschoven zijn ook nauwelijks ruimte in.

Aanmelden nieuwsbrief