moroso merken rohde grahl

Moroso

Een uitermate interessant en vooruitstrevend merk dat keer op keer verrassend uit de hoek komt met nieuwe sofa's en fauteuils is Moroso.
Italiaans design van het allerhoogste niveau.

Lees meer

Moroso

Een uitermate interessant en vooruitstrevend merk dat keer op keer verrassend uit de hoek komt met nieuwe sofa's en fauteuils is Moroso.
Italiaans design van het allerhoogste niveau.

Lees meer

Producten

Producten

moroso bloomy banken en fauteuils vooraanzicht rohde grahl

bloomy
banken en fauteuil

De bloomy collectie bestaat uit kleine en grote fauteuils, banken en bijzettafels. De producten in deze collectie hebben één ding gemeen. Ze zijn eigenwijs en hebben een eigen herkenbaar gezicht.

moroso low seat banken en fauteuils bank rood rohde grahl

low seat
banken

De low seat is een bijzonder veelzijdig programma, waarbij met enkele elementen verschillende opstellingen zijn te realiseren. De collectie bestaat uit een fauteuil, een sofa, hoekelementen en een chaise longue.

moroso my beautiful backside banken en fauteuils vooraanzicht rohde grahl

my beautiful backside
banken en fauteuils

my beautiful backside is een verzameling van zitelementen waarvan de rugleuning een samenstelling is van gekleurde, drijvende kussens in verschillende vormen.

moroso take a line for a walk banken en fauteuils zijaanzicht rohde grahl

take a line for a walk
banken en fauteuils

Eén van de meest opvallende en bekende modellen van Moroso is ongetwijfeld de take a line for a walk. Deze loungefauteuil biedt een unieke combinatie van hoog zitcomfort, privacy en uitgesproken design.

fjord vergaderstoelen moroso rhode grahl main

fjord
vergaderstoel

De vergaderstoel fjord van het Italiaanse merk Moroso behoort tot een zeer gevarieerde collectie zitmeubilair. Alle modellen binnen deze interessante serie dragen zeer nadrukkelijk de handtekening van Patricia Urquiola.

impossible wood vergaderstoelen moroso rohde grahl main

impossible wood
vergaderstoel

De vergaderstoel impossible wood van het Italiaanse designmerk Moroso geeft een nieuwe invulling aan het idee van de klassieke outdoor stoel met behulp van een nieuwe techniek.

moon vergaderstoelen moroso rohde grahl main

moon
vergaderstoel

Een designfauteuil van het Italiaanse merk Moroso waarbij vooral het ontwerp tot de verbeelding spreekt. De schone, vloeiende lijnen van de moon zorgen voor een harmonische relatie met de omringende ruimte.

supernatural restaurantstoelen moroso rohde grahl main1

supernatural
restaurantstoel

De restaurantstoel supernatural van Moroso is puur Italiaans topdesign. Door de eenvoud van de constructie is het model wel voor een ieder bereikbaar. Een veelzijdige en uiterst sterke stoel in gebruik.

moroso capitello hocker rohde grahl zwart

capitello
kruk

De capitello van Moroso is licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen. Het opvallende element heeft een positieve invloed op de sfeer in de ruimte.

moroso freeflow bank rohde grahl boven aanzicht

freeflow
banken

Vloeiend vormgegeven en afgestemd op grote ruimtes: het modulaire systeem de freeflow van Moroso. De fraai gevormde modules bieden de maximale veelzijdigheid voor gebruik in wacht- en ontspanningsruimtes maar ook in bedrijfsrestaurants.

moroso mark tafel rohde grahl wit

mark
tafel

De mark van Moroso is ontworpen als een zeer flexibele en universele tafel die eenvoudig kan worden gebruikt bij lage lounge stoelen of sofa’s. Het minimalistische ontwerp van de tafel is een oefening in pure functionele vormgeving.

moroso paper plane banken en fauteuils rohde grahl fauteuil voor aanzicht

paper planes
banken en fauteuils

Geïnspireerd door het vouwen van ruitjespapier, zo is de familie paper plane ontstaan. De dunne, papieren vliegtuigstructuur van de zetels spreekt een extreem lichte, visuele en architecturale taal. De hippe dekking geeft een speels karakter aan deze ontspannen ogende stoel.

moroso shitake banken en fauteuils rohde grahl rood

shitake
kruk

Een kruk met een onregelmatige en eigenzinnige vorm, die doet denken aan de vorm van een paddenstoel is de Moroso shitake. De kruk is van integraal gekleurd en recyclebaar polyethyleen en verkrijgbaar in frisse kleuren

moroso take a softline for a walk fauteuil rohde grahl rood

take a softline for a walk
fauteuil

Een nieuwe comfortabele versie van een iconische fauteuil is de take a softline for a walk van Moroso. Een zacht toevluchtsoord voor die momenten waarin we behoefte hebben aan comfort en ontspanning.

moroso victoria en albert banken en fauteuils rohde grahl zwart voorkant

victoria en albert
banken en fauteuils

Een uniek evenwicht van comfort en schoonheid. Daarvoor staan de banken en fauteuils victoria en albert van Moroso. De sofa en fauteuil zorgen voor een comfortabele en huiselijke plek om te relaxen, informeel te overleggen of te wachten op een afspraak.

moroso o nest restaurant stoel rohde grahl main

o nest
restaurantstoel

De o nest van Moroso is een veelzijdige kunststof fauteuil voor binnen en buiten. Door zijn kleuren komt de stoel in vrijwel elke omgeving goed tot zijn recht.

Aanmelden nieuwsbrief