nowy styl merk rohde grahl 2

Nowy Styl

Binnen het assortiment van het merk Nowy Styl neemt zitmeubilair een belangrijke plaats in.
Deze collectie omvat enkele duizende stoelen, geschikt voor een grote diversiteit aan toepassingen

Lees meer

Nowy Styl

Binnen het assortiment van het merk Nowy Styl neemt zitmeubilair een belangrijke plaats in.
Deze collectie omvat enkele duizende stoelen, geschikt voor een grote diversiteit aan toepassingen

Lees meer

Producten

Producten

kaika vergaderstoelen nowy styl rohde grahl main

kaika
vergaderstoel

Een organisch vormgegeven vergaderstoel met een frivole uitstraling. Dat is de kaika Van Nowy Styl. Met de verschillende stofferingsmogelijkheden kun je de fauteuil een heel eigen gezicht geven.

cafe ix restaurantstoelen nowy styl rohde grahl main

cafe IX
restaurantstoel

De cafe IX van Nowy Styl is een kleurrijke stoel met een eigenwijs uiterlijk. De ronde uitsparing in de rugleuning geeft de stoel een apart karakter.

cafe vii restaurantstoelen nowy styl rohde grahl main

cafe VII
restaurantstoel

Praktische en eenvoudige stoelen en krukken vindt je in de serie restaurant stoelen cafe VII van Nowy Styl. De producten in deze serie zijn bijzonder stabiel. De frames en de houten kuipen staan garant voor jarenlang zitplezier.

el sol restaurantstoelen nowy styl rohde grahl main

el sol
restaurantstoel

Een kleurrijke stoel voor binnen en buiten is de restaurant stoel el sol van Nowy Styl. Of het nu gaat om een bedrijfsrestaurant, een binnentuin of een zonnig terras, el sol is overal op zijn plaats. Met el sol haal je het zonnetje in huis!

espacio restaurantstoelen nowy styl rohde grahl main

espacio
restaurantstoel

Een fraai vomrgegeven en veelzijdige restaurantstoel is de espacio van Nowy Styl. De stoel wordt gekenmerkt door een fraaie vormgeving en een hoog zitcomfort.

fano restaurantstoelen nowy styl rohde grahl main

fano
restaurantstoel

De stoel fano is een kleurrijke restaurantstoel met een eigentijdse vormgeving. De organisch gevormde kuip vormt hiervoor de basis. Deze is in vele sprekende kleuren leverbaar en biedt een hoog zitcomfort.

fondo restaurantstoelen nowy styl rohde grahl main

fondo
restaurantstoel

De fondo restaurant stoel zorgt voor een frisse invulling van kantine of bedrijfsrestaurant. Van laag tot hoog oogt de stoel of kruk fris en licht, mede dankzij de uitsparingen in de rugleuning.

karai barstool restaurantstoelen nowy styl rohde grahl main

karai
barkruk en stoel

Bijzonder praktisch zijn de barkruk en restaurantstoel karai van Nowy Styl. De zitting en rugleuning zijn verkrijgbaar in zeven frisse en levendige kleuren en de vormgeving is tijdloos en strak.

nowy styl cafe wood rohde grahl meerdere kleuren

café wood
restaurantstoelen

Praktische en eenvoudige stoelen met een huiselijke uitstraling vindt je in de serie restaurant stoelen cafe wood van Nowy Styl. De producten in deze serie zijn bijzonder stabiel. De frames en de kuipen staan garant voor jarenlang zitplezier en hebben een klassieke uitstraling met een modern tintje.

Aanmelden nieuwsbrief