palau merken rohde grahl

Palau

Met het Nederlandse kwaliteitsmerk Palau werken we samen vanwege de interessante collectie zitmeubilair waarbinnen telkens weer nieuwe vooruitstrevende producten te vinden zijn.

Lees meer

Palau

Met het Nederlandse kwaliteitsmerk Palau werken we samen vanwege de interessante collectie zitmeubilair waarbinnen telkens weer nieuwe vooruitstrevende producten te vinden zijn.

Lees meer

Producten

Producten

palau blue banken en fauteuils schuin lounge rohde grahl

blue
fauteuil

De blue is een fauteuil met een goed ergonomisch zitcomfort in combinatie met het compacte design dat zo kenmerkend is voor de ontwerper. Met de heldere eenvoudige uitstraling maakt deze fauteuil een statement in ieder interieur.

palau boris banken en fauteuils stoel rohde grahl

boris
fauteuil

Het design van boris is een knipoog naar de Scandinavische ontwerpen van midden twintigste eeuw. Vanwege de simpele en vloeiende belijning is het een karakteristiek meubelstuk voor zowel thuis als op kantoor.

palau bricks banken en fauteuils single lounge rohde grahl

bricks
banken en fauteuils

Het modulaire systeem bricks, voor Palau ontworpen door Robert Bronwasser, heeft een oneindig aantal combinatiemogelijkheden. De onderdelen worden gekoppeld geplaatst, maar kunnen in andere configuraties flexibel opgesteld worden.

palau cream banken en fauteuil drie zits met tafel rohde grahl

cream
banken en fauteuils

Een van de eerste creatieve krachten achter Palau, ontwerper Björn Mulder, staat bekend om zijn strakke, minimalistische en evenwichtige lijnen. Met de veelzijdige collectie cream toont Mulder dit opnieuw aan. De serie is geschikt voor verschillende vormen van wachtruimtes en lounges.

kwart opbergmeubilair palau rohde grahl main

kwart
opbergmeubel

De kwart kast van Palau is modulair opgebouwd en een toonbeeld van flexibiliteit en duurzaamheid. Door zijn modulaire opbouw kan de kwart in allerlei afmetingen en vormen worden neergezet.

palau kylian banken en fauteuils rohde grahl fateuil voor aanzicht

kylian
banken en fauteuils

Een loungemeubel met een stijlvol ontwerp en oog voor detail is de kylian van Palau, ontworpen door Edward van Vliet. Naast de fauteuil is er een cornersofa, een poef en een sofa in het programma opgenomen.

palau lite banken en fauteuils rohde grahl fauteuil wit

lite
banken en fauteuils

De lite van Palau is een loungemeubel met een comfortabele zit. De verschillende modellen hebben een strakke uitstraling. De afgeronde leuningen geven warmte aan het ontwerp van Björn Mulder.

palau the u banken en fauteuils rohde grahl bijzet tafel bruin

the u
bijzettafel

Bijzettafel the u is een eenvoudige oplossing voor de wacht- en ontmoetingsruimte. Een esthetisch element voor naast de bank, maar ook heel geschikt om erbij te trekken om een kop of glas op te plaatsen.

palau wave banken en fauteuils rohde grahl fauteuil zij aanzicht

wave
fauteuils en banken

De achterbank van de Amerikaanse ‘Chevy’: daaraan lijkt de wave zijn ontwerp rechtstreeks te ontlenen. Door de opvallende ingetrokken naad in rug- en zitkussen en het sierlijke lijnenspel is de wave een sieraad voor zowel de wacht als lounge omgeving.

palau 303 restaurant stoel rohde grahl zijkant

303
restaurantstoel

Model 303 is de klassieker onder de restaurant- en vergaderstoelen van Palau. Een vloeiende lijn loopt door van de kuip in het onderstel, waardoor één elegant geheel ontstaat.

Aanmelden nieuwsbrief