rohde grahl eigen merk

ROHDE & GRAHL

Het merk ROHDE & GRAHL staat voor een brede en diepe productfortfolio meubilair voor binnen kantoren, vergader- en ontvangstruimtes.
Kenmerkend zijn de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om producten werkelijk op maat te produceren op basis van co-creatie met opdrachtgever en/of architect.

Lees meer

ROHDE & GRAHL

Het merk ROHDE & GRAHL staat voor een brede en diepe productfortfolio meubilair voor binnen kantoren, vergader- en ontvangstruimtes.
Kenmerkend zijn de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om producten werkelijk op maat te produceren op basis van co-creatie met opdrachtgever en/of architect.

Lees meer

Producten

Producten

akoestische wanden rohde grahl main

akoestische houten wanden

De houten wanden van ROHDE & GRAHL sluiten perfect aan op de opbergmeubelen en tafels uit de diverse programma's. De perforaties die een bijdrage leveren aan de geluidsabsorptie zijn in verschillende patronen leverbaar.

akoestische oplossingen akoestische kasten main

akoestische
kasten

ROHDE & GRAHL integreert akoestische elementen in losse kasten en kastenwanden. Dat geldt voor schuifdeurkasten, jaloeziedeurkasten en draaideurkasten.

akoestische panelen absorber elementen 4

akoestische panelen,
absorber elementen

Baanbrekend onderzoek heeft ons in staat gesteld een vooruitstrevend, gepatenteerd product te ontwikkelen met unieke akoestische waarden. Rust en privacy worden hierdoor uitstekend gecombineerd met een transparante en goed toegankelijke werkomgeving.

cx247 bureaus meldkamer tafel sfeer 3 rohde grahl

cx24/7
meldkamertafel

Voor het ontwerp van de meldkamertafel cx24/7 tekende Piet Grouls van architecten van Mourik. Het ontwerp van het meubel kende een bijzonder traject. De meldkamertafel is dan ook in vele opzichten een uniek product.

xio bureaus sfeer 4 rohde grahl

xio
bureau

Met het systeemmeubel xio kan voor allerlei organisaties een groot aantal werkplekvormen gecreëerd worden. Van individuele werkplek tot vergaderopstelling en van workbench tot concentratiewerkplek.

ixo bureaustoelen schuin voor rechts rohde grahl

ixo
bureaustoel

De ixo is een allround bureaustoel geschikt voor elk type werkplek. Een strak vormgegeven bureaustoel die door het eenvoudig te bedienen bewegingsmechanisme dynamisch zitten stimuleert.

vote shell bureaustoel schuin voor rechts rohde grahl

vote shell
bureaustoel

De vote shell wordt gekenmerkt door een rugleuning, waarvan de achterzijde voorzien is van een flexibele kunststof kap in de vorm van een V. De stoffering van zowel zitting als rugleuning wordt vervaardigd met een 3D weeftechniek die het mogelijk maakt om een uitgekiende verdeling van spanning in de stof te creëren.

xenium basic bureaustoelen schuin voor rechts rohde grahl

xenium basic
bureaustoel

De xenium-basic is een veelzijdige bureaustoel, waarbij alles gericht is op het bieden van veel zitcomfort tegen een aantrekkelijke prijs. En natuurlijk voldoet ook deze bureaustoel aan de Nederlandse praktijk richtlijn NPR 1813.

arena vergadertafels rohde grahl main

arena
vergadertafel

Met de verstelbare versie van de arena vergadertafel kies je voor gezonde afwisseling tussen zitten en staan, ook tijdens overleg en vergadering. Naast deze high-end versie zijn er vaste tafels in het programma opgenomen. De maatvoering sluiten we eenvoudig aan op de grootte van de ruimte.

convenio vergadertafels rohde grahl main

convenio
vergadertafel

Met onze convenio tafels is een vergaderruimte snel en zonder veel inspanning aan te passen aan het doel van de vergadering en het aantal deelnemers.

xio conference vergadertafels rohde grahl main

xio conference
vergadertafel

Aansluitend op de xio bureaus hebben we functionele en flexibele vergadertafels in het programma. Deze tafels zijn goed koppelbaar en eenvoudig te verplaatsen. Aanpassingen kunnen dus eenvoudig worden doorgevoerd.

tessara trendline directiebureau vergadertafel rohde grahl main

tessara trendline
directiebureau

Wie regelmatig beslissingen van groot belang heeft te nemen, heeft een werkplek nodig waaraan hij of zij zich kan terugtrekken en in rust kan nadenken. tessara trendline is hier een uitstekend voorbeeld van. Kenmerkend voor het meubel is de kubistische, pure en stijlvolle vormgeving.

silex vergadertafels rohde grahl main

silex
vergadertafel

Verschillende manier van communiceren worden door silex mogelijk gemaakt. De uitstekende akoestiek zorgt voor de nodige privacy, terwijl je toch heel makkelijk aanschuift bij een overleg.

mono balance partner vergaderstoelen rohde grahl main

mono balance partner
vergaderstoel

De ideale partner in elke kantooromgeving is de vergaderstoel mono balance partner. De stoel past uitstekend bij de diverse bureaustoelen in ons programma.

x cross vergaderstoelen rohde grahl blauw voorkant

x-cross
vergaderstoel

Opvallend detail van de x-cross vergaderstoel is de transparante rugleuning. Verder wordt de stoel gekenmerkt door een hoog zitcomfort.

xenium partner vergaderstoelen rohde grahl main

xenium partner
vergaderstoel

de xenium partner is een echter partner! Een perfecte aanvulling op de xenium familie. Het hoge zitcomfort maakt dat je lang fit en actief blijft tijdens een lange vergadering.

xpendo vergaderstoelen rohde grahl main

xpendo
vergaderstoel

De moderne en strakke lijnen zorgen voor een rustig beeld bij de vergaderstoel xpendo. De ergonomisch gevormde rugleuning en zitting bieden een hoog zitcomfort.

xenium classic bureaustoel rohde grahl main

xenium classic
bureaustoel

Zo beweeglijk als het menselijk lichaam is, zo flexibel ondersteunt de xenium classic bureaustoel alle houdingen. De rugleuning, armsteunen en zitting zijn tot in uitersten verstelbaar. Iedere medewerker, klein of groot, ervaart de stoel als een toonbeeld van maximaal zitcomfort.

xenium black edition bureaustoel rohde grahl schuin voor rechts

xenium black edition
bureaustoel

De bureaustoel xenium black edition past, nog meer dan rest van de xenium familie, bij de diversiteit van de moderne werkomgeving. De stoel is een stijlvolle blikvanger in iedere ruimte door gebruik van zwarte kunststof onderdelen en contrasterende kleuren in stof en mesh.

xenium comfort directiestoelen rohde grahl main

xenium comfort
directiestoel

De xenium comfort directiestoel is een intelligente bureaustoel met bijzonder veel verstelmogelijkheden. Zo beweeglijk als het menselijk lichaam is, zo flexibel ondersteunt de bureaustoel alle houdingen.

xenium net directiestoelen rohde grahl main

xenium net
bureaustoel

De xenium net bureaustoel is transparant en biedt de gebruiker de keuze. Zowel de rug als de daarop afgestemde zijkanten van de zitting zijn verkrijgbaar in zeven keuren mesh stof. In combinatie met de bekleding van de zitting kan voor een kleurrijk of juist voor een rustig beeld gekozen worden.

duo back 11 en 12 ergonomische bureaustoelen rohde grahl main

duo back 11 en 12
bureaustoel

Een concept waar mensen met rugklachten veel baat bij hebben is de duo back, een uniek product van ROHDE & GRAHL. De uit twee delen bestaande rugleuning, waarvan beide elementen flexibel en onafhankelijk van elkaar bewegen, is kenmerkend voor de beide modellen duo-back 11 en 12.

endurance ergonomische bureaustoelen rohde grahl main

endurance 24/7
bureaustoel

De endurance 24/7 bureaustoel biedt dag en nacht een optimale ondersteuning en is speciaal gemaakt voor langdurig zitten. Iedereen heeft recht op een langdurig comfortabel en prettige werkplek en dat is precies waar de endurance voor zorgt.

malm ergonomische bureaustoel rohde grahl vooraanzicht schuin rechts

malm
bureaustoel

De malm bureaustoel is ontworpen met verschillende werktaken als uitgangspunt. Elk lichaam is uniek en verschillende werktaken zorgen voor uiteenlopende voorwaarden voor beweging en goede ergonomie.

meditre ergonomische bureaustoelen rohde grahl main

meditre
bureaustoel

Optimale ondersteuning van onderrug en schouderbladen wordt geboden door de ergonomische bureaustoel meditre. Een unieke bureaustoel waarbij de rugleuning uit drie delen bestaat.

xenium duo back ergonomische bureaustoelen rohde grahl main

xenium duo back
bureaustoel

De ideale oplossing bij langdurig zittend beeldschermwerk biedt de bureaustoel xenium duo back. Het meest kwetsbare deel van de rug, de ruggenwervel, wordt door de afzonderlijk bewegende delen van de rugleuning ontlast. Aanpassingen voor mensen met (rug)klachten zijn vaak niet meer nodig met deze unieke bureaustoel.

xenium xl ergonomische bureaustoelen rohde grahl main

xenium xl
bureaustoel

Speciaal voor de grotere medewerkers op kantoor is de bureaustoel xenium xl ontwikkeld. Op cruciale punten is deze bureaustoel aangepast aan de proporties van de grotere medewerker, zodat ook die optimaal kan functioneren en gezond kan werken.

arena maatwerk meubilair rohde grahl main

arena
maatwerk vergadertafel

Gezonde afwisseling bij tal van activiteiten wordt je geboden met de arena vergadertafels die je in hoogte kunt verstellen. Even snel de e-mail checken tussen vergaderingen? Of met een grotere groep collega's in overleg? De arena projecttafel biedt optimale faciliteiten.

bar meubilair maatwerk meubilair rohde grahl main

barmeubilair
op maat gemaakt

Op een ontspannen manier met elkaar de dag doornemen of de dag afsluiten met een hapje en een drankje? Dat kan met het op maat gemaakte barmeubilair van ROHDE & GRAHL.

boardrooms maatwerk meubilair rohde grahl main

boardroom
op maat gemaakt

Als er ergens maatwerk gevraagd wordt, dan is het in de boardroom. Kenmerkend zijn een perfecte aansluiting op de ruimte, optimale verwerking van bekabeling en apparatuur en natuurlijk een uitermate representatief karakter.

digitale zitting maatwerk meubilair rohde grahl main

digitale zittingszaal
op maat gemaakt

De rechtszittingen op een perfecte manier gefaciliteerd door een op maat gemaakte digitale zittingszaal: tijdloos, zakelijk en representatief. Het meubilair is modulair opgebouwd, waardoor kleine, middelgrote en grote zittingszalen kunnen worden ingericht.

enquete kamers maatwerk meubilair rohde grahl main

enquetekamers
op maat gemaakt

De optimale oplossing voor alle betrokken partijen zijn de op maat gemaakte enquetekamers. In het bijzonder wordt hier aandacht besteed aan aspecten als ergonomie, veiligheid en duurzaamheid en natuurlijk uitstekende communicatie.

kasten wanden maatwerk meubilair rohde grahl main

kastenwanden
op maat gemaakt

Een grote diversiteit aan opbergmeubelen, volledig op maat. De productiefaciliteiten van ROHDE & GRAHL worden gekenmerkt door het feit dat serieproductie en stuksproductie hand in hand gaan. Dat komt het beste tot uitdrukking in het uitgebreide assortiment opbergmeubelen dat door ons gemaakt wordt.

lounge meubilair maatwerk meubilair rohde grahl main

loungemeubilair
op maat gemaakt

Mensen functioneren beter in een prettige en comfortabele werkomgeving met een goede akoestiek. De loungewerkplekken van ROHDE & GRAHL sluiten hier perfect op aan.

netwerk meubilair maatwerk meubilair rohde grahl main

netwerkmeubilair
op maat gemaakt

Ideaal voor Het Nieuwe Werken is het netwerkmeubilair om op een bijzondere wijze kennisoverdracht te faciliteren. ROHDE & GRAHL biedt een groot aantal specifieke oplossingen hiervoor, zoals de meta-fora.

ontvangstbalies maatwerk meubilair rohde grahl main

ontvangstbalies
op maat gemaakt

Een passend visitekaartje voor elke organisatie, een warm welkom. Dat is precies wat ROHDE & GRAHL in gedachten heeft bij het vormgeven en vervaardigen van ontvangstbalies.

ontvangsttafels maatwerk meubilair rohde grahl main

ontvangsttafel
op maat gemaakt

Met de op maat gemaakte ontvangsttafel realiseert u een goede start voor elke medewerker of bezoeker. Want wat is er prettiger dan bij binnenkomst meteen een plek te vinden waar je ontspannen de eerste indrukken kunt verwerken en de eerste activiteiten kunt ontplooien?

sand bench werkplekken maatwerk meubilair rohde grahl main

sand bench
werkplekken

Lekker zitten en prettig en gezond werken. De sand bench werkplekken combineren een prettige werkomgeving met functionaliteit en flexibiliteit. De kenmerkende scheidingswanden zorgen voor rust en privacy en bieden bovendien maximale ruimte voor kabelverwerking tussen de werkplekken.

sand meubelprogramma maatwerk meubilair rohde grahl main

sand meubilair
op maat gemaakt

Het sand meubilair maakt door haar veelzijdigheid het activiteit gerelateerd werken mogelijk. Oftewel: werkplekken bieden die tegemoet komen aan al die activiteiten die op de werkvloer plaatsvinden.

suna maatwerkmeubilair rohde grahl main

suna
kastenwand

suna is een modulair opgebouwd opbergsysteem met een transparante, architectonische vormgeving. De samenstelling van de elementen nodigt uit tot combineren. Hiermee ontstaat een bijzonder object in de ruimte dat allerlei slimme mogelijkheden biedt voor de individuele werknemer en voor teams.

archiefsystemen opbergmeubilair rohde grahl archief sfeer

archiefsysteem

De archiefsystemen in het assortiment van ROHDE & GRAHL zijn leverbaar in een vaste en een verrijdbare uitvoering en kunnen worden toegepast rond de werkplek of in een centraal archief.

kasten opbergmeubilair rohde grahl main

K40
kasten

Een belangrijke bijdrage aan een prettige werkomgeving levert een opgeruimde werkplek. Hiervoor zijn functionele en goed toegankelijke kasten onmisbaar.
De K40 kasten van ROHDE & GRAHL zijn hiervoor uitstekend geschikt. Het programma biedt een uitermate breed en diep assortiment kwalitatief hoogwaardige kasten, waarmee aan elke wens op het gebied van archivering en opbergen wordt voldaan.

ladenblokken opbergmeubilair rohde grahl main

ladeblokken

Hoewel er voor het ladeblok veel interessante alternatieven zijn, wordt er binnen veel organisaties toch vaak voor dit persoonlijke opbergmiddel gekozen. Omdat veel gebruikers er gewoonweg heel blij mee zijn en het voor hen bijdraagt aan de beleving van een prettige werkplek.

stalen jaloeziedeurkasten opbergmeubilair rohde grahl main

stalen jaloeziedeurkasten

De stalen jaloeziedeurkasten van ROHDE & GRAHL vormen een uitstekende basis voor een opgeruimd kantoor: duurzaam, veilig en gebruiksvriendelijk. De kasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende hoogte- en breedtematen en in diverse kleuren.

stalen ladenblokken opbergmeubilair rohde grahl zwart

stalen ladeblokken

De stalen ladeblokken zijn strak vormgegeven en eisen geen extra aandacht in de ruimte. Het programma omvat zowel mobiele als bureauhoge ladeblokken en biedt veel indelingsmogelijkheden voor optimaal gemak bij de werkplek.

cable management projectinrichting rohde grahl main

cable management

De bekabeling veilig én georganiseerd weggewerkt op en rond de werkplekken. ROHDE & GRAHL is al jarenlang actief op het gebied van cable management en beschikt hiervoor over ervaren specialisten.

raambekleding projectinrichting rohde grahl main

raambekleding

Ook raambekleding is een belangrijk onderdeel van het kantoor, het bepaalt namelijk voor lange tijd het beeld van het interieur. ROHDE & GRAHL beschikt over een uitgebreide collectie en werkt met sterke merken, zoals Kvadrat en De Ploeg.

verlichting projectinrichting rohde grahl main

verlichting

ROHDE & GRAHL levert kwaliteitsmerken en custom made verlichtingsproducten. Creativiteit en oplossingsgerichtheid zijn de sleutelwoorden. In nauwe samenwerking met onze partners realiseren we een breed scala aan projecten.

vloerbedekking projectinrichting rohde grahl main

vloerbedekking

Van tapijt tot marmoleum en van laminaat tot gietvloer, ROHDE & GRAHL biedt een ruime keus binnen de collectie vloerbedekking voor projectinrichting. En in een project zorgen we uiteraard niet alleen voor het leveren van de vloerbedekking, maar ook voor bijvoorbeeld egaliseren en het leggen ervan.

wall visuals projectinrichting rohde grahl main

wall visuals

Een bijzondere manier om identiteit en sfeer aan te brengen binnen het kantoor? wall visuals bieden de oplossing. Een unieke mogelijkheid om sfeer aan een ruimte toe te voegen en de identiteit van de organisatie of een afdeling te versterken.

wanden en plafonds projectinrichting rohde grahl main

wanden en plafonds

ROHDE & GRAHL levert een breed assortiment systeemwanden, systeemplafonds en metalstudwanden voor een efficiënt ingerichte werkruimte. Zo creëren we vanuit een lege ruimte een interieur met een eigen identiteit.

xio bistro restauranttafels rohde grahl main

xio bistro
restauranttafel

De restaurant tafel xio bistro is uitgewerkt tot in detail. Het grote aantal mogelijkheden binnen de xio collectie biedt alles voor de inrichting van het bedrijfsrestaurant met een knipoog naar het kantoor.

akoestische scheidingswanden main

akoestische
scheidings wanden

Flexibele akoestische scheidingswanden zorgen voor privacy op de werkplek. De wanden kunnen in verschillende hoogtes worden geleverd en daarmee kan worden ingespeeld op de specifieke behoefte.

akoestische transparante wanden rohde grahl detail

akoestische
transparante wanden

Geconcentreerd werken in een rustige representatieve werkomgeving wordt mogelijk door de bijzondere akoestische transparante wanden van ROHDE & GRAHL. Het bijzondere effect wordt bereikt door het gebruik van transparant acryl. In dit materiaal zijn minimale perforaties aangebracht die zorgen voor de geluidsabsorptie.

privacy collectie banken en fauteuils rohde grahl sfeer

privacy collection
fauteuils en banken

De nieuwe privacy collection van ROHDE & GRAHL faciliteert op een uiterst vriendelijke en in het oog springende manier andere manieren van werken. De collectie is ontworpen door Han Dicke.

vote bureaustoel rohde grahl rechts voor

vote frame
bureaustoel

De bureaustoel vote frame is de bureaustoel met een gedeelde transparante netweave rugleuning. Deze rugleuning geeft ter hoogte van de lendenstreek prettig steun, terwijl de rugleuning bij de bovenrug en schouderpartij flexibel is.

vote frame plus bureaustoel rohde grahl schuin voor rechts

vote frame plus
bureaustoel

De vote frame plus wordt gekenmerkt door een gedeelde rugleuning met netbespanning, voorzien van een dunne laag schuim voor extra comfort . Deze rugleuning geeft ter hoogte van de lendenstreek prettig steun, terwijl de rugleuning bij de bovenrug en schouderpartij flexibel is.

vote twin back bureaustoel rohde grahl schuin voor recht

vote twin back
bureaustoel

De bureaustoel vote twin back is een bureaustoel met een gedeelde rugleuning voor maximale flexibiliteit. De achterzijde van de rugleuning is voorzien van een flexibele kunststof kap.

mono balance directiestoel rohde grahl schuin rechts

mono balance
directiestoel

De mono balance is een design georiënteerde bureaustoel met een uitermate hoog zitcomfort. Het unieke balance effect maakt niet alleen beweging mogelijk, maar ondersteunt de rug optimaal aan beide kanten, met een minimale belasting van de wervelkolom.

xenium freework ergonomische bureaustoel rohde grahl schuin voor rechts

xenium freework
bureaustoel

Een maximale bewegingsvrijheid op de werkplek wordt gerealiseerd met de xenium freework. De zitting en rugleuning van de xenium freework bewegen met het lichaam mee in alle richtingen.

pasir maatwerk op maat rohde grahl openstaande koffer

pasir
flexibele koffer

De pasir koffer voorziet, in combinatie met het lockersysteem, op creatieve wijze in de mogelijkheid om naar eigen inzicht en behoefte persoonlijke eigendommen altijd binnen handbereik te hebben.

schuifdeurkast opberg meubilair rohde grahl sfeer 2

stalen schuifdeurkast

Opbergmeubelen die verder gaan dan alleen archivering. Dat zijn de stalen schuifdeurkasten van ROHDE & GRAHL. Deze kasten kunnen door het fraaie uiterlijk en de beschikbare afmetingen uitstekend fungeren als visuele afscheiding binnen kantoortuinen of groepskantoren. De kasten bieden daarnaast een hoge mate van akoestisch comfort omdat zowel de deuren als de achterwanden kunnen worden uitgerust met geluiddempend materiaal.

xio motion zit sta bureaus rohde grahl tafel sfeer

xio motion
verstelbare tafel

Bij de meubellijn xio motion ligt de focus op functionaliteit. Aspecten die afleiden zijn bewust weggelaten en de kubistische vormgeving is strak en simpel. Bijzonder interessant is de voor iedereen bereikbare zit/sta tafel in de xio motion serie. Dit bureau is in een handomdraai van zit- naar staniveau te verstellen en draagt zo bij aan zowel de productiviteit als de gezondheid van de medewerker.

curve restaurant stoel rohde grahl zonder armleggers houten schaal

curve
restaurantstoel

De curve van ROHDE & GRAHL heeft als restaurant stoel een eenduidige uitstraling met vele praktische mogelijkheden. Gekenmerkt door de strakke lijnen is het een ware klassieker in zijn soort.

wogg coffee tower restaurant tafels rohde grahl open tafel

coffee tower
restaurantmeubel

Een perfecte oplossing voor een sfeervolle kop espresso of cappuccino is de coffee tower van het Zwitserse merk Wogg. Het meubel is bijzonder functioneel en uiterst representatief. De coffee tower biedt niet alleen allerlei opbergmogelijkheden, maar ook een klein tafelblad.

standup ergonomische zit sta tafel rohde grahl main

standup
zit/sta tafel

De eenvoudige oplossing voor dynamisch en gezond werken is onze werktafel standup, Budgettair een zeer aantrekkelijk instapmodel uit ons assortiment.

score jumper ergomische zadelkruk rohde grahl main

jumper
stahulp

De ideale zitoplossing bij de zit/sta werkplek is de stahulp jumper. De kruk past perfect bij een dynamische vorm van werken. Eventueel kan de stahulp worden uitgevoerd met een lage rugleuning.

beensteun ergonomische hulpmiddelen rohde grahl schuiin voor

beensteun

De beensteun van ROHDE & GRAHL is te gebruiken in combinatie met een willekeurige bureaustoel en te plaatsen onder het bureau. Zo kun je snel weer aan het werk, ook als je met je been omhoog wilt zitten.

ergo q ergonomische hulpmiddelen rohde grahl gebruiksklaar

ergo q
laptopstandaard

Een onmisbaar hulpmiddel voor de mobiele werker is de laptopstandaard ergo q. In combinatie met een extern toetsenbord en een externe muis creëer je zowel op kantoor, thuis als bij de klant je eigen ergonomische werkplek!

evoluent mouse ergonomische hulpmiddel rohde grahl voorkant 2

evoluent
ergonomische vertical mouse

De evoluent ergonomische vertical mouse sluit perfect aan bij de menselijke motoriek. De muis heeft een korte gewenningstijd en is voorzien van vijf programmeerbare knoppen.

evolution verticale muis ergonomische hulpmiddelen rohde grahl zij aanzicht

evolution srm
vertical mouse

De evolution srm vertical mouse is een optische verticale muis voor smallere handen. De muis bevordert de neutrale verticale stand van arm, hand en vingers. Hierdoor verlaagt de spierspanning in de arm, hand en pols.

flexdesk ergonomische hulpmiddelen rohde grahl met laptop 2

flexdesk
documenthouder

Sneller en efficienter werken met de flexdesk documenthouder. Met de fexibele documenthouder wissel je gemakkelijk en efficiënt tussen schrijf- en computerwerk.

mini toetsenbord ergonomische hulpmiddelen rohde grahl zij aanzicht

mini toetsenbord
ergonomisch

De s-board 840 mini toetsenbord is een ergonomisch toetsenbord dat de muis op de juiste positie plaatst. Hierdoor krijgt u een juiste werkhouding bij laptopgebruik.

nummeriek toetsenbord ergonomische hulpmiddelen rohde grahl boven aanzicht

numeriek
ergonomisch toetsenbord

Voor zowel links- en rechtshandige medewerkers een prima oplossing, het ergonomische numerieke toetsenbord. Praktisch en zeer comfortabel.

laptopstandaard ultrastand ergonomische hulpmiddelen rohde grahl met laptop

ultrastand
ergonomisch laptopstandaard

De ergonomische laptophouder ultrastand is volledig op maat ontworpen voor het model laptop. Met de ultrastand laptopstandaard zet je je scherm eenvoudig op de juiste hoogte.

ca7 monitorarm rohde grahl achterzijde

ca7
monitorarm

De monitorarm ca7 is eenvoudig te monteren en voorzien van een geavanceerd cable management stysteem. Naast het enkele scherm is er ook een monitorarm voor de dubbele schermen beschikbaar.

human scale m2 monitorarm rohde grahl strak design

human scale M2
monitorarm

De m2 is een dynamische monitorarm waarmee Human Scale de betekenis van de high-performance monitorarmen herschrijft. De Human Scale m2 monitorarm is licht van gewicht en slank.

human scale m8 monitorarm rohde grahl achter zijde single

human scale m8
monitorarm

Een perfecte combinatie van stijl en kracht is de Human Scale m8 monitorarm. Door zijn unieke design, is deze monitorarm geschikt voor een breed scala aan monitoren.

mflex monitorarm rohde grahl voorzijde

m/flex
monitorarm

In de m/flex monitorarm van Human Scale is de techniek van vandaag én morgen verwerkt. De monitorarm biedt een eenvoudige en gemakkelijke manier om opstellingen met meerdere beeldschermen te faciliteren.

paraflex monitorarm rohde grahl voorzijde

para/flex
monitorarm

De meest functionele en gebruiksvriendelijke in zijn soort is de para/flex monitorarm van Human Scale. De para/flex is de eerste multi monitorarm die laat zien dat alles mogelijk is.

canto vergaderstgoel rohde grahl schuin voor

canto
vergaderstoel

Een combinatie van ongekend zitcomfort en een strak lijnspel is kenmerkend voor de vergaderstoel canto. De zitting en rugleuning zijn zodanig geconstrueerd dat ook tijdens lange vergaderingen en conferenties comfortabel zitten gegarandeerd is.

benchwerkplek bureaus rohde grahl paars sfeer 2

benches

Een perfecte oplossing voor organisaties waarbinnen veel in teamverband gewerkt wordt is de bench werkplek. ROHDE & GRAHL biedt verschillende mogelijkheden om dit esthetisch, functioneel en ergonomisch perfect in te vullen.

xio motion duo bench rohde grahl schuin zonder stoelen

xio motion duo bench

Bij de meubellijn xio motion duo ligt de focus op functionaliteit. Aspecten die afleiden zijn bewust weggelaten en de kubistische vormgeving is strak en simpel. Bijzonder interessant is de voor iedereen bereikbare zit/sta tafel in de xio motion serie. Deze bench is bijvoorbeeld in een handomdraai van zit- naar staniveau te verstellen en draagt zo bij aan zowel de productiviteit als de gezondheid van de medewerker.

mousetrapper prime rohde grahl zijaanzicht

mousetrapper prime

Alles wat je verwacht van een mousetrapper, én meer. Met in totaal acht instelbare knoppen heb je meer mogelijkheden voor het volledig naar wens instellen van de mousetrapper prime. De mousetrapper is een centrale muis die zorgt voor de juiste ergonomische houding.

mousetrapper advance rohde grahl detail

mousetrapper advance 2.0

De mousetrapper advance 2.0 ligt voor het toetsenbord waardoor je een neutrale lichaamshouding aanneemt. Daarnaast heeft de muis 6 programmeerbare knoppen om zo aan je eigen wensen aan te passen. De mousetrapper is een centrale muis die zorgt voor de juiste ergonomische houding.

mousetrapper flexible rohde grahl bovenaanzicht

mousetrapper flexible

De mousetrapper flexible is klein, licht en draadloos, en ook het meest compacte product in het mousetrapper-assortiment. De mousetrapper is een centrale muis die zorgt voor de juiste ergonomische houding.

Aanmelden nieuwsbrief