segis merken rohde grahl 3

Segis

De producten van het Italiaanse merk Segis worden gekenmerkt door een unieke mix van functionaliteit en esthetische vormgeving.
Binnen de collectie vind je producten voor gebruik in- en outdoor.

Lees meer

Segis

De producten van het Italiaanse merk Segis worden gekenmerkt door een unieke mix van functionaliteit en esthetische vormgeving.
Binnen de collectie vind je producten voor gebruik in- en outdoor.

Lees meer

Producten

Producten

et voila vergadertafel segis rohde grahl main

et voila
vergadertafel

Door het kantelbare tafelblad is de vergadertafel et voila veelzijdig in gebruik. Ideaal voor in bedrijfsrestaurants waar flexibiliteit de boventoon voert, maar ook in vaak veranderende vergader- en ontmoetingsruimtes.

breeze restaurantstoelen segis rohde grahl main

breeze
restaurantstoel

De restaurant stoel breeze van Segis is een uiterst functionele stoel met een aantrekkelijk prijskaartje en een fraaie vormgeving. De breeze is bijzonder geschikt voor restauratieve toepassingen binnen én buiten.

e motion restaurantstoelen segis rohde grahl main

e motion
restaurantstoel

De restaurantstoel e motion van Segis is een ontwerp van de bekende designer Giancarlo Pirette. Het ontwerp blinkt niet alleen uit in fraai design, maar biedt ook een buitengewoon zitcomfort.

flash restaurantstoelen segis rohde grahl main

flash
restaurantstoel

De flash van Segis is een functionele restaurantstoel, veelzijdig in gebruik onder alle omstandigheden. De stoel heeft een eenvoudige uitstraling door het strakke 4-poots frame met een polypropyleen zitting en rugleuning.

nami restaurantstoelen segis rohde grahl main

nami
restaurantstoel

Een multifunctionele stoel met een verrassend goede zit is de nami van Segis. De stoel is stapelbaar en kan meerdere functies vervullen in verschillende ruimtes.

poppystar restaurantstoelen segis rohde grahl main

poppystar
restaurantstoel

De restaurantstoel poppystar van Segis is een onverwoestbare zitoplossing voor binnen en buiten. De stoel bestaat uit één stuk en is gemaakt van kunststof.

sea restauranttafels segis rohde grahl main

sea
restauranttafel

De restaurant tafel sea van Segis heeft een speelse vormgeving en is daarmee prima toe te passen in het restaurant of op het terras. De collectie is leverbaar met een groot aantal verschillende vormen en afmetingen.

steak stilton restaurantstoelen segis rohde grahl zoom

steak & stilton
restaurantbanken

De banken steak & stilton van Segis vormen een origineel modulair systeem voor het bedrijfsrestaurant. De lineaire en hoekige elementen zorgen ervoor dat de elementen breed inzetbaar zijn.

storm restaurantstoelen segis rohde grahl main

storm
restaurantstoel

Een multifunctionele klassieker tussen de restaurant stoelen is de storm van Segis. Een beproefd model dat is te vinden op terrassen, in bedrijfsrestaurants, wachtruimtes en zelfs achter aanland- of overlegplekken.

uno restaurantstoelen segis rohde grahl main

uno
restaurantstoel

De restaurantstoel uno van Segis is een prijswinnend ontwerp van Bartolli Design. Hoewel de stoel er op het eerste oog strak en recht uitziet zorgt het toegepaste materiaal voor zachtheid en comfort.

segis delta banken en fauteuils rohde grahl fauteuil blauw

delta
banken en fauteuils

Goed ogend, strak en comfortabel. Dat zijn de kenmerken van de serie delta van Segis. Ideaal voor lounge- en wachtruimtes, maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsrestaurant.

segis easy boy bijzet tafel rohde grahl main

easy boy
bijzettafel

De bijzettafel easy boy van Segis is een eenvoudige oplossing voor de wacht- en ontmoetingsruimte. Een esthetisch element voor naast de bank, maar ook heel geschikt om erbij te trekken voor een kop koffie of een glas water.

segis flores banken en fauteuils rohde grahl main

flores
banken en fauteuils

Een ideaal meubel voor wachtruimtes, loungeruimtes of informeel overleg is de flores van Segis.

segis meet me banken en fauteuils rohde grahl main

meet me
banken en fauteuils

Een fauteuil waar je niet om heen kunt is de meet me van Segis. De fauteuil bestaat uit een reeks van gestoffeerde blokken die met elkaar worden verbonden door een stevige metalen constructie.

segis mygingol fauteuils rohde grahl main

mygingol
fauteuil

De mygingol is een gestoffeerde fauteuil met een draaibaar of vast onderstel van gelakt staal, verkrijgbaar in stof, leder of kunstleder. De strakke lijnen van de fauteuil zorgen voor een rustpunt in een dynamische omgeving.

segis ro fauteuils rohde grahl main

ro
fauteuil

De fauteuil ro van Segis is een compacte draaibare fauteuil op een kolomvoet met een voetplaat van 45 cm doorsnede.

segis cult vergaderstoelen rohde grahl barkruk voorzijde schuin

cult
vergaderstoel

De cult vergaderstoel van Segis is een stoel met een eigentijdse uitstraling waarbij dessins en kleuren worden gemixt. De stoel is uitermate geschikt voor commerciële of residentiële eigentijdse ruimtes met een passie voor vintage.

segis dragonfly vergaderstoelen rohde grahl zwart schuin voor

dragonfly
vergaderstoel

Een stoel met een bijzondere uitstraling is de vergaderstoel dragonfly van Segis. De stoel is leverbaar met acht verschillende onderstellen waaronder een vierpoot en slede frame. Ook is er een barkruk verkrijgbaar in deze collectie.

segis gallery vergaderstoelen rohde grahl zwart vooraanzicht afleglblad

gallery
vergaderstoel

De vergaderstoel gallery van het Italiaanse merk Segis is comfortabel, veelzijdig en breed inzetbaar. De stoel is te gebruiken in elke vergaderruimte en bedrijfsrestaurant maar ook in een auditorium.

segis iron vergaderstoelen rohde grahl schuin voor 1

iron
vergaderstoel

De vergaderstoel iron van Segis is een stoel met vele gezichten. Naast dat deze vergaderstoel te gebruiken is in iedere vergaderruimte en bedrijfsrestaurant, is er ook een speciale outdoor versie.

segis lips vergaderstoelen rohde grahl schuin voor

lips
vergaderstoel

De vergaderstoel lips, ontworpen door Bertolli Design voor het merk Segis, is een veelzijdige stapelbare stoel. Uit te voeren met of zonder armleggers.

segis pacific vergaderstoelen rohde grahl main

pacific
vergaderstoel

De Segis pacific vergaderstoel is een eenvoudige, stijlvolle, functionele design stoel uit één geheel. De stoel is geheel gevormd door een enkele injectie van recyclebaar polypropyleen, versterkt met glasvezel.

segis terminius restaurantstoelen rohde grahl vooraanzicht

terminus
restaurantbank

Een modulair systeem met talrijke mogelijkheden is het lounge meubel terminus van Segis. De loungebank is in te zetten in openbare ruimtes, zoals een bedrijfsrestaurant en een ontvangstruimte.

segis zenith vergaderstoelen rohde grahl main

zenith
vergaderstoel

De zenith van het Italiaanse merk Segis is een vergaderstoel met een eigentijdse vormgeving gecombineerd met een hoog zitcomfort. Naast de fauteuil is de zenith ook leverbaar als barstool.

segis moon vergaderstoel rohde grahl schuin rechts

moon
vergaderstoel

De vergaderstoel moon van Segis is elegant vormgegeven met een knipoog naar de woonomgeving. De stoel is ideaal toe te passen in een openbare ruimte zoals een restaurant, café of vergaderruimte.

Aanmelden nieuwsbrief