sitia srl merken rohde grahl

Sitia

Het Italiaanse designmerk Sitia staat voor kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair dat op een ambachtelijke manier vervaardigd wordt met zichtbare passie en enthousiasme.

Lees meer

Sitia

Het Italiaanse designmerk Sitia staat voor kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair dat op een ambachtelijke manier vervaardigd wordt met zichtbare passie en enthousiasme.

Lees meer

Producten

Producten

sitia momo loungebank rohde grahl voorkant rose

momo
banken en fauteuils

momo is een fraai vormgegeven, moderne meubelserie waarmee je het bijzondere karakter van de organisatie onderstreept. Met de verschillende elementen kan elke ontvangstruimte zo worden ingericht dat deze optimaal is voorbereid op het bezoek dat wordt verwacht.

sitia sigmund banken en fauteuils zijaanzicht rohde grahl

sigmund
banken

De door Giorgio Parise voor Sitia ontworpen relaxfauteuil sigmund wordt gekenmerkt door een minimalistische stijl en de perfecte afwerking van hoogwaardige materialen en kent vele toepassingsmogelijkheden.

sitia chantal vergaderstoel rohde grahl vooraanzicht hout

chantal
vergaderstoel

De vergaderstoel chantal is een stoel met een fraaie en subtiele belijning en een prachtige hoogglans afwerking. Echt een aanwinst voor je interieur!

ginkgo vergaderstoelen sitia rohde grahl main

ginkgo
vergaderstoel

De vergaderstoel ginkgo van het Italiaanse merk Sitia is een prettig zittende fauteuil voor overleg op niveau. De stoel is veelzijdig, fraai vormgegeven en biedt veel zitcomfort.

sitia hibiscus vergaderstoel rohde grahl slede schuin voor

hibiscus
vergaderstoel

De ambachtelijk vervaardigde en uiterst representatieve vergaderstoel hibiscus van het Italiaanse merk Sitia is een ware blikvanger binnen de vergader-, ontvangst- of loungeruimte.

sitia klera rohde grahl vergaderstoel slede rechtsvoor

klera
vergaderstoel

De klera van het Italiaanse merk Sitia is een vergaderstoel met een innovatief en herkenbaar design. Door de vele uitvoeringen is een echte familie ontstaan met veel toepassingsmogelijkheden.

sitia major rohde grahl vergaderstoel lage rug schuin voor

major
vergaderstoel

Het succes van de vergaderstoel major van Sitia is voor een groot deel toe te schrijven aan het fraaie uiterlijk, maar ook het uitstekende zitcomfort werkt overtuigend.

sitia miss lily rohde grahl op 4 poot

miss lily
vergaderstoel

De vergaderstoel miss lily van het Italiaanse merk Sitia is een interessante stoel met vele gezichten. De gladde rugzijde van de de stoel contrasteert mooi met de gecapitonneerde zitting en rugleuning.

sitia fil vergaderstoel rohde grahl schuin voor

fil
vergaderstoel

De fil vergaderstoel van het Italiaanse merk Sitia is een multifunctionele stoel en bijzonder praktisch in gebruik. Eenvoudig in een rij op te stellen en te voorzien van de nodige accessoires zoals schrijfblad of verchroomde mand.

black or white directiestoelen sitia rohde grahl main

black or white
directiestoel

De black or white is het topmodel van het Italiaanse merk Sitia dat ROHDE & GRAHL al geruime tijd met succes exclusief op de Nederlandse markt brengt. De door Fiorenzo Dorigo ontworpen bureaustoel is bijzonder fraai vormgegeven en gemaakt met veel oog voor detail.

tempo directiestoelen sitia rohde grahl main

tempo
directiestoel

De tempo is een stoelenlijn met een slank en modern design, dus op en top Italiaans. Bijzonder comfortabel, modern en luxueus in elke zin van het woord. Naast de bureaustoel is er in de tempo familie een vergader- en conferentiestoel verkrijgbaar met dezelfde 'look and feel'.

havana directiestoelen sitia rohde grahl main

havana
vergaderstoel

De vergaderstoel havana van het Italiaanse designmerk Sitia, voegt een uiterst stijlvol element toe aan de vergaderruimte en maakt bovendien comfortabel overleg vanzelfsprekend.

sitia vergaderstoel moon rohde grahl rose voor

moon
vergaderstoel

De moon vergaderstoel van het Italiaanse merk Sitia is een multifunctionele stapelbare stoel en bijzonder praktisch in gebruik. Door zijn frisse kleuren wordt de stoel echt een eye-catcher.

sitia rocks lounge meubel rohde grahl loungebank

rocks
loungebank

De bank rocks van het merk Sitia onderscheidt zich van andere loungebanken door zijn afmetingen en tal van beschikbare combinaties. Naast een rocks small is de bank ook verkrijgbaar in rocks big.

sitia amba rohde grahl barstool schuinvoor slede

amba
barkruk

De barkruk amba van het Italiaanse design merk Sitia is van de hand van Pergentino Battocchio. Een elegante barkruk die voldoet aan de veranderende behoefte van vandaag de dag.

sitia dapper rohde grahl tafel schuin

dapper
vergadertafel

De dapper tafel is een ontwerp van CRS Sitia design voor het italiaanse design merk Sitia. Het blad bestaat uit een gelakt glazen top, geplaatst op een 4 poots aluminium gegoten onderstel.

sitia trimundo rohde grahl lage koffie tafel enkel 2

trimundo bijzettafel

De trimundo van Sitia is een familie van handige kleine tafels voor al die momenten dat werken en wonen in elkaar overgaan.

sitia sotai rohde grahl schuin voor

sotai loungestoel

Ontspannen wachten op een comfortabele manier doe je in de fauteuil sotai van Sitia. Een vergaderstoel met een buitengewoon zitcomfort.

sitia laguna sofa rohde grahl losse bank vooraanzicht

Laguna
modulaire bank

Elena Trevisan heeft voor het Italiaanse designmerk Sitia de sofa laguna ontworpen.
De “jaren 50” uitstraling van deze bank markeert de modulariteit van laguna.

Aanmelden nieuwsbrief