arc award 2019 rohde grahl header

ARC Awards 2019

01-07-2019

Op donderdag 7 november aanstaande worden de ARC Awards weer uitgereikt: het initiatief van tijdschrift De Architect in samenwerking met diverse partners. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, stedenbouw, jong talent en oeuvre. In voorgaande jaren was Rohde & Grahl samen met Oniro partner van de Meubel Award. Voor de editie in 2019 zijn we ontzettend trots dat we partner mogen zijn van de Interieur Award.

arc award 2019 rohde grahl content1
arc award 2019 rohde grahl content1

Het event vindt dit jaar plaats in Pakhuis West te Amsterdam. Het gebied in Sloterdijk is op het moment nog een bedrijventerrein, maar zal de komende jaren zich stapsgewijs gaan ontwikkelen tot een gebied met bedrijven, woningen, horeca en recreatie naast elkaar. Het gebied wekt hierom grote interesse van ontwikkelaars en architecten. Pakhuis West biedt door haar industriële, rauwe uitstraling de perfecte locatie voor de Award Show.

De inschrijvingen voor de Interieur Award zijn al van start. Projecten kunnen tot en met 31 augustus worden ingediend. Inzenden kan door op deze link te klikken.

Aanmelden nieuwsbrief