arc15 meubelaward rohde grahl header

ARC15 meubel award voor coworker van man&paard

20-11-2015

De Architect organiseert samen met haar partners jaarlijks de ARC Awards: een groots evenement dat de kracht en het innovatieve vermogen van ruimtelijk ontwerp viert.

arc15 meubelaward rohde grahl footer
arc15 meubelaward rohde grahl footer
arc15 meubelward rohde grahl content slider 4
arc15 meubelward rohde grahl content slider 1
arc15 meubelward rohde grahl content slider 3
arc15 meubelward rohde grahl content slider 2

Centraal onderdeel van het evenement was de uitreikingsceremonie. Vorig jaar zonden ruim 200 ontwerpers projecten in voor één van de prijzen. In 2015 is aan de bestaande awards op het gebied van architectuur en interieur een drietal nieuwe prijzen toegevoegd: ARC Detail, ARC Meubel en ARC Innovatie. Hiermee heeft de organisatie haar doelstelling versterkt om de volle breedte van de ruimtelijke ontwerpsector in de spotlights te zetten.

arc15 meubelaward winner man en paard rohde grahl

De werkvloer is traditiegetrouw de omgeving waar maatschappelijke, technische en economische ontwikkelingen zich het eerst doen voelen. Meubels die werkprocessen ondersteunen zijn daarom constant onderhevig aan veranderingen. De ARC15 Meubel Award moedigt dit noodzakelijke innovatieproces aan door vooruitstrevende meubelontwerpen voor de werkomgeving in de spotlights te zetten. Man en Paard, de winnaar van dit onderdeel sleepte de fel begeerde ARC15 Award in de wacht. Daarnaast werd zijn werk gepubliceerd in de speciale uitgave die de Architect ter gelegenheid van de prijsuitreiking heeft uitgebracht. Tot slot kan zijn werk (en dat van de andere genomineerden) in aanmerking komen voor productie door ROHDE & GRAHL.

Aanmelden nieuwsbrief