gda 2019 rohde grahl header 1

Drie innovaties - drie onderscheidingen

22-11-2018

Slechts enkele dagen voor de start van de beurs Orgatec in Keulen werd de Nowy Styl Group verrast met drie nominaties bij de German Design Award 2019.

Tot de winnende ontwerpen behoren de stoelenfamilie xilium (“winnaar” in de categorie “Office Furniture”), de nieuwe bureaustoelenserie denuo (“special mention” in de categorie “Office Furniture”) en ook het loungemeubel linkup (“winnaar” in de categorie “Office Furniture”).

De German Design Award is een van de meest prestigieuze ontwerpwedstrijden ter wereld en geniet een hoge reputatie tot ver buiten het vakgebied. De internationale jury reikt prijzen uit aan innovatieve producten en projecten die baanbrekend zijn in het Duitse en internationale designlandschap.

gda 2019 rohde grahl xilium
gda 2019 rohde grahl xilium
gda 2019 rohde grahl denuo
gda 2019 rohde grahl linkup

xilium - De beste manier om te zitten? Je eigen manier!
Ontwerp: Martin Ballendat


De xilium combineert een uniek ontwerp met een uitstekend zitcomfort. De bureaustoel kan de gebruiker, dankzij zijn talrijke functionele oplossingen, op zijn eigen manier laten zitten - en dat zonder tussenkomst van technische instellingen en ingewikkelde handelingen. Het x-move mechanisme maakt een dynamische laterale beweging mogelijk en activeert tegelijkertijd een goede rotatiebeweging van de lendenen. Met zijn talrijke instelmogelijkheden past de bureaustoel perfect bij verschillende gebruikers en zorgt hij voor merkbaar meer comfort en ondersteuning.

denuo - Dynamisch zitten in de mooiste vorm
Ontwerp: Daniel Figueroa


Het sierlijke en in het oog springende ontwerp van de bureaustoel denuo fungeert als een positieve energieke impuls op zowel de ruimte als de gebruikers. De elegante, geometrische vorm van de rugleuning harmonieert met de gebruikte materialen en de gekozen kleuren; er zijn namelijk drie verschillende texturen van de rugleuning te kiezen:
een opvallend, diamantvormig 3D patroon,
een transparante netrugleuning
of een soepel geweven bekleding.
De denuo is een bureaustoel die door zijn functies voorkomt dat je je gaat vervelen.

linkUp – Een creatief ontwerp in met onbeperkte verscheidenheid aan combinaties
Ontwerp: "Mac" Stopa


De linkUp is de ideale oplossing voor informele zones en ontspanningsruimten. Het modulaire systeem - bestaande uit een fauteuil en een chaise longue - kan in elke combinatie worden gecombineerd en geeft de ruimte een unieke uitstraling. De optionele mediapoort verhoogt het comfort van de gebruiker.
De visueel aantrekkelijke bank, uitgevoerd met een wave design is, in combinatie met de grote verscheidenheid in kleuren, een ware eye-catcher.

Toegekend vóór marktintroductie
De prijswinnaars waren samen met vele andere nieuwe producten te zien tijdens de Orgatec in Keulen. De officiële prijsuitreiking van de German Design Award 2019 zal plaatsvinden op 8 februari 2019 in Frankfurt am Main.

gda 2019 rohde grahl footer

Het succes spreekt "drie keer" voor zichzelf
Met deze Awards is nogmaals bevestigd dat de Nowy Styl Group de juiste koers volgt naar “stabiele, moderne en duurzame kantooroplossingen” in de markt.
“We KNOW HOW to #MakeYourSpace”.

Aanmelden nieuwsbrief