free a girl rohde grahl header

Help ons om Free a Girl nog meer meisjes te laten bevrijden!

07-05-2018

Free a Girl bevrijdt wereldwijd jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie.
Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de re-integratie van deze meisjes. Free a Girl werkt samen met 14 partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland.
De afgelopen 10 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.100 meisjes. Elk kind heeft het recht om op te groeien in een veilige omgeving. Alle kinderen in de wereld moeten worden beschermd tegen iedere vorm van commerciële seksuele exploitatie.

free a girl rohde grahl content slider 2
free a girl rohde grahl content slider 2

Waarom helpen wij Free a Girl?
Onze dagelijkse missie is: "Het faciliteren van bedrijven bij het ontwikkelen van BLIJE mensen door het verzorgen en/of leveren van een geweldige werk omgeving". Daarmee bezig zijnde beseffen wij ons dagelijks te weinig in wat voor een geweldig land jij en ik leven. We hebben eigenlijk helemaal niets te klagen.

Maar ondertussen worden o.a. in India duizenden meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Gelukkig zijn er geweldige initiatieven zoals de stichting Free a Girl, die medemensen helpen die in verschrikkelijke omstandigheden leven, in omgevingen waar niemand van ons 1 uur in zou willen verkeren.
Om hun te ondersteunen laat Marc Dijk zich namens ROHDE & GRAHL in de week van 14 tot en met 19 mei 12 uur lang opsluiten bij restaurant Cha in Laren, in een hokje van 1 bij 2 meter.
Help ons om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat Free a Girl nog meer meisjes kan bevrijden!

Ons doel: Uitblinken in geld binnenhalen voor dit geweldige doel.
De deal: Marc Dijk gaat 12 uur zitten, en jij helpt ons mee om zoveel mogelijk geld op te halen om onwaarschijnlijk veel meisjes te bevrijden. Sponsor ons door op de link te klikken!

free a girl rohde grahl content slider

Aanmelden nieuwsbrief