nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl header

Nieuwe mogelijkheden door nieuwe productielocatie in Jaslo

11-05-2015

ROHDE & GRAHL maakt nu twee jaar deel uit van de Nowy Styl Group, één van de grootste fabrikanten van kantoormeubilair binnen Europa. De Nowy Styl Group is actief in ruim 100 landen en beschikt over productielocaties in diverse landen. Kortgeleden is daar een gloednieuwe locatie bijgekomen.In het Poolse Jaslo is een ultramoderne fabriek gebouwd met een oppervlakte van 24.000 m2, vergelijkbaar met 688 Olympische zwembaden.

nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider
nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider
nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider3
nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider4
nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider2
nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider5
nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider6

Niet alleen de oppervlakte is indrukwekkend. Elke machine is in staat om maar liefst acht elementen per minuut te produceren. Bovendien wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken, waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. Een mooi voorbeeld daarvan is ‘laser edging’, een milieuvriendelijke manier om de randafwerking van plaatmateriaal onzichtbaar te realiseren. De nieuwe productielocatie in Jaslo is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Nowy Styl Group als ‘global furniture supplier’.

nieuwe fabriek jaslo nowystylgroup rohde grahl slider1

Het betekent voor ROHDE & GRAHL een forse uitbreiding in zowel de productiecapaciteit als de productportfolio en resulteert in een uitstekende concurrentiepositie op de Nederlandse en internationale markt.

Aanmelden nieuwsbrief