nsg neemt sitag over rohde grahl header

Nowy Styl Group neemt Zwitserse SITAG AG over

27-08-2015

Nowy Styl Group heeft een overeenkomst ondertekend betreffende de overname van het Zwitserse bedrijf SITAG AG - fabrikant van stoelen en kantoormeubilair met een eigen verkoopstructuur en productiefaciliteiten in Zwitserland.

nsg neemt sitag over rohde grahl slider5
nsg neemt sitag over rohde grahl slider5
nsg neemt sitag over rohde grahl slider
nsg neemt sitag over rohde grahl slider3
nsg neemt sitag over rohde grahl slider2

Voor de Nowy Styl Group is dit na Grammer Office en ROHDE & GRAHL de 3e overname in de laatste 4 jaar en betekent dit een nieuw succes. De sterke positie in de Europese markt en de stabiele financiële draagkracht worden hierdoor onderstreept. Dankzij deze overname wordt het netwerk in de stabiele en zich dynamisch ontwikkelende markt in Zwitserland uitgebreid en wordt de productportfolio verder vergroot. SITAG is een bedrijf met 50 jaar geschiedenis. Haar productportfolio omvat ergonomische (bureau)stoelen, meubelsystemen, zitbanken en maatwerk. De producten worden geproduceerd in een reactie op de behoeften van de klant en volgens de meest actuele markttrends. Het bedrijf biedt slimme en duurzame oplossingen. Internationale awards, zoals de Red Dot Design Award, onderstrepen het innovatieve karakter van het bedrijf.

nsg neemt sitag over rohde grahl slider4

SITAG behoort tot de Top 100 grootste Europese fabrikanten van kantoormeubilair en de financiële draagkracht van de onderneming is al jaren zeer goed. De omzet in 2014 bedroeg 29 miljoen CHF en binnen het bedrijf zijn 130 werknemers actief.

Aanmelden nieuwsbrief