header nowy styl group op orgatec rohde grahl

Nowy Styl Group op Orgatec met ROHDE & GRAHL

27-10-2014

De Nowy Styl Group presenteerde zich dit jaar in de volle breedte op de Orgatec. Op de indrukwekkende beursstand maakten de producten van ROHDE & GRAHL voor het eerst deel uit van de presentatie. In Nederland ontwikkelde concepten, zoals de sand collectie en meta-fora kregen een prominente plek op de beursvloer, maar er was nog veel meer te zien. De beursstand bood een enorme variatie aan oplossingen voor het moderne kantoor. Van silence room tot flexibele vergaderruimte en van auditorium tot individuele werkplek, alles onder één dak. Niet voor niets is de Nowy Styl Group inmiddels de nummer 4 van Europa.

content nowy styl group op orgatec rohde grahl 10
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 10
content nowy styl group op orgatec rohde grahl
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 2
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 3
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 5
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 4
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 6
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 7
content nowy styl group op orgatec rohde grahl 8

Twee noviteiten sprongen eruit in Keulen: de meubellijn play & work en de bureaustoel vote. Veel aandacht ging uit naar de compleet nieuwe meubellijn play & work, ontworpen door het designbureau WertelOberfell. play & work is een compleet concept dat alle mogelijkheden biedt om vorm te geven aan activiteit gerelateerd werken. Het nieuwe programma biedt workbenches, individuele werkplekken, teamwerkplekken, opberg- en zitmeubelen, alles vol met verrassende functionaliteiten en met een knipoog naar de woonomgeving. Functionaliteit gaat bij play & work hand in hand met een prettige en sfeervolle werkomgeving. In 2012 werd de door Daniel Figueroa ontworpen vote bureaustoel nog als prototype getoond, nu waren we in staat om deze nieuwe bureaustoel van ROHDE & GRAHL in de volle breedte te presenteren. De vote wordt gekenmerkt door een flexibele rugleuning gebaseerd op het twin back principe. Optisch en technisch sterk is de vlakke techniek onder de stoel die de bureaustoel letterlijk en figuurlijk licht maakt. De innovatieve 3D weeftechniek maakt de vote tot een ultramoderne bureaustoel die uitstekend past in een vooruitstrevende en dynamische kantooromgeving.

content nowy styl group op orgatec rohde grahl 9

Wij kijken al uit naar de vakbeurs Facilitair in Den Bosch (14, 15 en 16 januari), waar al deze noviteiten ook getoond gaan worden aan het Nederlandse publiek!

Aanmelden nieuwsbrief