header nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl

Nowy Styl Group op Salone del Mobile 2017

12-04-2017

Let your imagination swing
Voor de tweede keer nam de Nowy Styl Group deel aan de belangrijkste jaarlijkse Europese meubelbeurs, de Salone del Mobile in Milaan. Op onze stand hebben we laten zien dat er iets kinderlijks zit in een ieder van ons. Het zijn de jongeren onder ons met uitzonderlijke fantasieën; en deze leveren een belangrijke bijdrage in ons werk. Bovendien zijn het de kinderen die echt kunnen genieten van het leven.
Waarom zouden we onze werkdag niet verbeteren met een paar leuke activiteiten, zoals het drinken van verfrissende limonade of zitten op een schommel? Dit kan creativiteit stimuleren en heeft een positieve invloed op de efficiëntie van de mensen op het werk.

content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 7
content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 7
content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl
content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 2
content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 3
content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 4
content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 6
content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 5

Tegenwoordig hebben we een breed scala van mogelijkheden, waarmee we kantoren kunnen inrichten op een interessante manier - zegt Sławomira Rzepkowska die verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van onze stand op de beurs in Milaan.

Bezoekers van onze stand werden uitgenodigd om gebruik te maken van geavanceerde moderne technologie. Met behulp van een speciale bril, kreeg men toegang een virtueel kantoor, waar ze in staat werden gesteld om meubelopstellingen, kleuren en systemen te veranderen, vrij rond te lopen in een open ruimte, of te zitten in een comfortabele fauteuil in een directiekantoor. De #OfficeVR werd vorig jaar voor de eerste keer getoond tijdens ORGATEC beurs in Keulen, met een unaniem positieve feedback. We hebben ons daarin de afgelopen maanden verder verbeterd, er zijn veel nieuwe functionaliteiten, meubellijnen en materialen toegevoegd.

content nowy styl group impressie salone del mobile 2017 rohde grahl 8

Een groot aantal oplossingen
Op onze 320 m² werden vele oplossingen gepresenteerd, zoals: play&work bureaus in hoogte verstelbaar, waardoor men zowel zittend als staand kan werken (ontworpen door WertelOberfell); xenium duo back bureaustoelen (ontworpen door Martin Ballendat); SITAGWAVE stoelen met een intuïtieve aanpassing, welke zorgt voor een perfecte wervelkolom ondersteuning (ontworpen door Uli Witzig); de bureaustoel navigo, het bewijs dat ergonomische producten ook exceptioneel comfortabel kunnen zijn (gemaakt door Oscar Buffon); tauko stoelen, waarin wordt verwezen naar het ontwerp uit de jaren '60 en welke voor een warme sfeer zorgen binnen de huidige kantoren (ontworpen door Przemysław Mac Stopa); modulaire tafels uit dezelfde lijn, die dankzij hun vorm in verschillende configuraties kunnen worden geplaatst; tepee akoestisch systeem, welke helpt om medewerkers visueel en akoestisch te isoleren van mensen die werken in een open ruimte, zodat ze taken kunnen uitvoeren die concentratie vereisen of effectief kunnen vergaderen binnen een klein team (ontworpen door Hilary Birkbeck); de kleurrijke tapa poeven, die vrij geplaatst kunnen worden naar de voorkeuren van de gebruiker (gemaakt door Mac Stopa) en het levitate bureau, waarin wordt verwezen naar de trend van het kantoor aan huis (ontworpen door WertelOberfell).

Workplace 3.0 / Salone Ufficio maakt deel uit van de internationale beurs Salone di Mobile. Alleen bedrijven die zijn uitgenodigd door de organisatoren mogen daar hun producten vertonen. Het was de tweede keer dat ons bedrijf aanwezig was op de beurs, gehouden in de hoofdstad van Italiaans design.

Heb je de beurs niet kunnen bezoeken, dan hieronder een impressie van onze stand:

Aanmelden nieuwsbrief