german design award rohde grahl header2

Nowy Styl Group wint twee prestigieuze internationale Design Awards.

31-10-2017

De Nowy Styl Group heeft twee mooie prijzen in de wacht gesleept voor haar innovatieve meubelsystemen Levitate en Play&Work. Op de Focus Open 2017 werd het meubel Levitate bekroond met de “Focus Special Mention”.
Het meubel Play&Work kreeg de “German Design Award 2018”. Deze prijzen benadrukken wederom het motto van de Nowy Styl Group: We KNOW HOW to #MakeYourSpace.

german design award rohde grahl content 7
german design award rohde grahl content 7
german design award rohde grahl content 2
german design award rohde grahl content 4
german design award rohde grahl content 3
german design award rohde grahl content 5
german design award rohde grahl content 6

De begeerde Focus Open 2017
De Focus Open kent een succesvolle traditie en heeft een zeer goede reputatie in binnen- en buitenland. Zoals altijd gaat het bij de Focus Open Award om het beste, toekomstgerichte (vooruitziende) en meest professionele design, product en concept.

german design award rohde grahl content

De oplossing voor de toekomst
Het meubel levitate betekent "gemak" en is ontworpen door ontwerpstudio WertelOberfell. Het meubel biedt een one-of-a-kind werkroutine welke de perfecte basis is voor het nodige gemak.
Geïnspireerd door Nature en de Home Office Design Trend, laat levitate een huiselijke atmosfeer ontstaan op kantoor. Of het nu gaat om een bench werkplek, vrijstaande tafel of een tafel voor meeting zones, dankzij de grote verscheidenheid is levitate perfect geschikt voor zowel de kleinere huiselijke kantoren als wel voor de grote allesomvattende kantoren. levitate staat voor modulariteit, individualiteit en maximale functionaliteit in overeenstemming met het design. – waarmee het meubel de jury overtuigde op de Focus Open 2017 en de award ontving “Special Mention Focus 2017”.

German Design Award voor kantoormeubilair: play&work
De German Design Award, een van 's werelds meest erkende ontwerp wedstrijden, vestigt de aandacht op innovatieve producten en projecten. Tevens op de fabrikanten en hun ontwerpers, die in de Duitse en internationale Designwereld baanbrekend zijn.
Het meubel play&work heeft deelgenomen in de categorie “kantoormeubilair” en heeft gewonnen! play&work is ontworpen om werkplekken een individueel karakter te geven en zich aan te passen aan de behoefte van de gebruiker. Het meubel is hierdoor zeer onderscheidend en zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte. Evenals levitate is ook play&work van de hand van designstudio WertelOberfell en o.a. ontworpen om werktafels te creëren die manueel of elektrisch in hoogte verstelbaar zijn.

Aanmelden nieuwsbrief