play en work op beurs design district rohde grahl header

play & work op Design District

09-06-2015

ROHDE & GRAHL presenteerde op een frisse en speelse manier de meubellijn play & work op de vakbeurs Design District in Zaandam en werd daarmee één van de meestbesproken standhouders. Op de beursstand werden werken en ontspannen letterlijk gecombineerd als ondersteuning van het nieuwe meubelconcept. play & work.

play en work op beurs design district rohde grahl slider2
play en work op beurs design district rohde grahl slider2
play en work op beurs design district rohde grahl slider
play en work op beurs design district rohde grahl slider4
play en work op beurs design district rohde grahl slider5
play en work op beurs design district rohde grahl slider3
play en work op beurs design district rohde grahl slider6

Met de meubellijn play & work speelt ROHDE & GRAHL optimaal in op het Activiteit Gerelateerd Werken waarmee binnen veel organisaties efficiënter en effectiever gewerkt wordt. De vormgeving, de detaillering en de talloze accessoires zijn speels en het materiaalgebruik refereren aan een huiselijke sfeer waarin prettig werken vanzelfsprekend is. Hiermee past play & work uitstekend in een atmosfeer waar presteren wordt gecombineerd met plezier en ontspanning: work hard, play hard! Kenmerkend is de organische vormgeving, bedacht door het Duitse designbureau WertelOberfell. Dit design is door de ontwerpers consequent doorgevoerd in alle componenten van het meubel, van frame tot werkblad en van werkbladen tot scheidingswanden en accessoires. play & work faciliteert een grote diversiteit aan activiteiten. Zo biedt de meubellijn werkplekken voor individuele taken, teamwork, geconcentreerd werken en intensief overleg.

play en work op beurs design district rohde grahl slider7

Een groot deel van de collectie is nu al in Amersfoort te zien en in de praktijk uit te proberen. Maak snel een afspraak om de nieuwe werkomgeving te beleven en bel 033-4535090 of stuur een berichtje naar info@rohde-grahl.nl.

Aanmelden nieuwsbrief