prokkelbeurs 2016 rohde grahl header

Regionale Prokkelbeurs 2016 een daverend succes!

10-06-2016

In ons pand organiseerden we op 8 juni we samen met Ondernamen de ‘Regionale Prokkelbeurs Amersfoort Eemland’. Twintig bedrijven uit Amersfoort en omgeving presenteerden zich met een stand op deze buitengewone beurs. Het bijzondere hierbij was dat zo’n twintig mensen met een verstandelijke beperking “in de huid kropen van de directeur” en het bedrijf vertegenwoordigden.

prokkelbeurs 2016 rohde grahl content toekenning prokkeldirecteur
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content toekenning prokkeldirecteur
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content toekenning prokkeldirecteur 2
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content verkleden
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content verkleden 2
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content beursvloer 2
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content opening
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content beursvloer 4
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content beursvloer 3
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content beursvloer
prokkelbeurs 2016 rohde grahl content beursvloer 5

De ‘directeuren voor één dag’ vervulden die rol met heel veel enthousiasme en wisten ook mooie deals binnen te halen voor de betrokken bedrijven. Het plezier spatte er vanaf en niet alleen bij de directeuren, maar bij iedereen die een bijdrage leverde aan deze fantastische avond. Midden in ons pand was er een ‘veiling-wall’ met allerlei veilingstukken die ter beschikking zijn gesteld door deelnemende bedrijven. Van overnachtingen in een hotel tot een bootcamp op locatie en van boottocht op het IJsselmeer tot een weekend rijden in een cabrio. Er werd flink geboden op de diverse veilingstukken en dat zorgde voor een mooie opbrengst. Deze ging naar twee goede doelen: Stichting Zizoz en Peuterdagcentrum Mikado van Amerpoort. Beide organisaties kunnen met een cheque van ruim 3.500 Euro hun activiteiten extra kracht bijzetten.

prokkelbeurs 2016 rohde grahl content goede doelen

Stichting Zizoz staat voor Zien Zonder Zorgen en de bijdrage wordt grotendeels besteed aan diverse oogonderzoeken en de ondersteuning van de ontwikkeling van gentherapie in Londen en Nijmegen. Peuterdagcentrum Mikado is een veilige en levendige speel- en leeromgeving in Amersfoort voor kinderen van 0 tot 4 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Aanmelden nieuwsbrief