Rebranding Nowy Styl Group

Rebranding Nowy Styl Group

Ons moederbedrijf Nowy Styl Group, waar wij al sinds 2013 onderdeel van zijn, gaat verder als Nowy Styl. Waarom is is er voor deze rebranding gekozen, wat gaat er veranderen, en wat zijn de gevolgen voor Rohde & Grahl?

Ontwikkelingen binnen Nowy Styl Group

Nowy Styl Group heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een erkende globale speler met een uitgebreid merkenportfolio van hoge kwaliteit. Naast Rohde & Grahl voert de groep de merken: BN Office Solutions, Grammar Office, Sitag, Kusch+Co & Forum Seating.

Adam Krzanowski, Founder en CEO van Nowy Styl Group, legt uit: “Nowy Styl is de afgelopen jaren getransformeerd van een stoelenfabrikant naar een expert in het inrichten van kantoorruimtes en openbare ruimtes. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en we willen dat deze groei weerspiegeld wordt in onze strategie en onze communicatie. Daarom hebben we besloten om te rebranden. Het doel van de verandering is om onze sterke punten te laten zien en ons karakter te benadrukken, mede waardoor we onze leidende positie in Europa hebben bereikt ”.

Logo Nowy Styl Rohde Grahl

De toekomst voor Nowy Styl en Rohde & Grahl

Uiteindelijk zal deze rebranding ook gevolgen hebben voor Rohde & Grahl: merken zoals wij, die deel uitmaken van de Nowy Styl Group-portfolio, zullen (met uitzondering van het merk Kusch+Co dat gecontinueerd zal worden) ophouden te bestaan en ons aanbod zal een integraal onderdeel worden van het nieuwe merk onder de noemer Nowy Styl.

De kwaliteit en service zullen vanzelfsprekend van hetzelfde hoge niveau blijven en wij blijven vanuit onze showroom in Amersfoort werkzaam om onze klanten te adviseren en werkplekken te ontwerpen.

Ons productaanbod zal door de samensmelting nóg veelzijdiger worden. Zo zal in de nabije toekomst het nieuwe merk SOHOS by Nowy Styl gelanceerd worden. Dit nieuwe internationale merk omvat producten met basisfunctionaliteiten en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vanzelfsprekend zullen we de komende periode uitvoerig communiceren over alle veranderingen en nemen we je mee in ons eigen rebranding proces.

Nieuwe naam, nieuw logo

Bij een rebranding hoort een nieuw en fris logo. Klik op de video hiernaast om te zien hoe het nieuwe Nowy Styl logo tot stand is gekomen.

Historia 10 6 I 1
+31 (0)33 453 50 90 working well info@rohde-grahl.nl