rohde grahl red dot design award play en work headerv

Red Dot Design Award voor play&work en SITAG team

22-04-2016

Twee producten uit de portfolio van ROHDE & GRAHL zijn gewaardeerd met een Red Dot Design Award in de categorie office design. Het betreft de meubellijn play&work, ontworpen door designbureau WertelOberfell en de vergaderstoel SITAG team, ontworpen door 2DoDesign .

rohde grahl red dot design award play en work sfeer 2
rohde grahl red dot design award play en work sfeer 2
rohde grahl red dot design award play en work workbench
rohde grahl red dot design award play en work interieurvoorstel
rohde grahl red dot design award play en work detail
rohde grahl red dot design award play en work sfeer
rohde grahl red dot design award sitag team vergaderstoel

Met play&work speelt ROHDE & GRAHL optimaal in op de nieuwe inrichtingsvormen waarmee binnen veel organisaties efficiënter en effectiever gewerkt wordt. De vormgeving, de detaillering en de talloze accessoires zijn speels en het materiaalgebruik refereert aan een huiselijke sfeer waarin prettig werken vanzelfsprekend is.
Hiermee past het meubel uitstekend in een atmosfeer waar presteren wordt gecombineerd met plezier en ontspanning.

De Red Dot Design Award is ook toegekend aan het ontwerp van de vergaderstoel uit de stoelenlijn team van het Zwitserse merk SITAG.

De SITAG team stoelenlijn bestaat uit verschillende bureaustoelen en vergaderstoelen. Alle stoelen worden gekenmerkt door een heldere en consequent doorgevoerde vormtaal. Meest in het oog springend is het subtiele frame dat gebruikt wordt voor de constructie van de rugleuning. Dit loopt vervolgens door in het onderstel van de vergaderstoel of de techniek van de bureaustoel.

De vergaderstoel heeft een flexibel sledeframe dat dynamisch zitten mogelijk maakt. Het subtiele frame, de transparante netbespanning van de rugleuning en de slanke zitting geven de stoel een lichte en tegelijkertijd zelfbewuste uitstraling.

rohde grahl red dot design award sitag team vergaderstoel bureaustoel

SITAG staat voor ‘Swiss style at work’ en maakt, net als ROHDE & GRAHL, onderdeel uit van de internationaal georiënteerde Nowy Styl Group. De groep, inmiddels de nummer drie van Europa op het gebied van kantoormeubilair. De Nowy Styl Group beschikt over 17 productielocaties in Europa, heeft een uitstekend distributienetwerk en is wereldwijd actief in ruim 100 landen. In Nederland worden alle producten uit de groep op de markt gebracht door ROHDE & GRAHL.

Aanmelden nieuwsbrief