header terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl

ROHDE & GRAHL blikt terug op succesvolle vakbeurs Facilitair

26-01-2015

Januari staat traditioneel in het teken van de vakbeurs Facilitair, waar iedereen die actief is in Facility Management elkaar ontmoet, ervaringen uitwisselt en nieuwe ideeën opdoet. ROHDE & GRAHL was ook dit jaar van de partij en toonde onder meer de gloednieuwe meubellijn play & work.

content terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl 4
content terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl 4
content terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl
content terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl 1
content terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl 3
content terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl 5

Bij de hoofdingang gaf ROHDE & GRAHL meteen haar visitekaartje af. Bezoekers konden gebruik maken van de magnus II opstelling voor het drinken van een kop koffie of het doornemen van de plattegrond. Voor veel bezoekers een mooi begin van de beursdag.

content terugblik succesvolle beurs facilitair rohde grahl 2

De door het Duitse designbureau WertelOberfell ontworpen meubellijn play & work werd uitstekend door het Nederlandse publiek ontvangen. Het meubel wordt ervaren als vernieuwend, fris en speels. Precies waar play & work voor staat. Ook de nieuwe hexa lounge bank trok veel aandacht en werd veel in de praktijk uitgetest. Veel bezoekers gebruikten de comfortabele opstelling om een gesprek te voeren, even weg van de hectiek van de beurs. Een prima bevestiging van de functionaliteit van het meubel.

Aanmelden nieuwsbrief