facility for future 2017 rohde grahl header1

Samenwerking met Kgotla Workspace op event Facility for Future

31-01-2017

Van 18 t/m 20 januari presenteerde ROHDE & GRAHL zich op Facility for Future in Den Bosch. Tijdens dit event sprak Martijn de Liefde op onze stand over Kgotla. Dit is een fenomeen dat zijn oorsprong vindt in Botswana en staat voor een bijzondere vorm van een open dialoog. Martijn de Liefde maakte, natuurlijk in een open dialoog, de vertaalslag naar de werkomgeving in Nederland. Dit leidde tot interessante gesprekken, verrassende reacties en in veel gevallen vervolggesprekken om onderwerpen verder uit te diepen.

facility for future 2017 rohde grahl slider presentatie
facility for future 2017 rohde grahl slider presentatie
facility for future 2017 rohde grahl slider presentatie kgotla 3
facility for future 2017 rohde grahl slider presentatie 3
facility for future 2017 rohde grahl slider presentatie 2

In Botswana, op een LeKgotla, verzamelen leden van de gemeenschap zich, om hun zorgen en ideeën te delen met de Chief. Iedereen is uitgenodigd. Alle stemmen worden gehoord. De Chief deelt een droom, luistert en wordt zich bewust van de echte problemen binnen de leden, zoals gezien door het collectief. Wat nu als we deze methode vertalen naar een willekeurige werkomgeving? Kgotla Workplace verandert de wijze waarop mensen werken, hoe men beslissingen neemt, en hoe men het werk ervaart. Door zowel de fysieke als emotionele barricades te verwijderen, wordt de dialoog en samenwerking bevorderd. Zo veranderen medewerkers hun oude gewoontes en werken oprecht met elkaar samen, een nieuwe dimensie in onze visie working well.

facility for future 2017 rohde grahl slider presentatie kgotla

Wil je zelf een sessie van Kgotla ervaren? Neem contact met ons op via telefoon 033-4535090 of
e-mail info@rohde-grahl.nl. We gaan dan graag de dialoog met je aan om te komen tot een manier van werken en een inrichtingsconcept dat bijdraagt aan het succes van jouw organisatie!

Aanmelden nieuwsbrief