solar team twente rohde grahl header

ROHDE & GRAHL ondersteunt Solar Team Twente

30-06-2015

ROHDE & GRAHL heeft als sponsor het Solar Team Twente gesteund welke deelnam aan de Bridgestone World Solar Challenge dwars door Australië in oktober 2015. De bijdrage van ROHDE & GRAHL bestond uit de inrichting van werk- en vergaderruimtes van het team. Door middel van een prettige werkomgeving en een representieve ruimte waar bijvoorbeeld gesprekken met (potentiele) sponsors konden plaatsvinden, leverden we een wezenlijke bijdrage aan het succes van het team en daar zijn wij trots op!

solar team twente rohde grahl slider3
solar team twente rohde grahl slider3
solar team twente rohde grahl slider2
solar team twente rohde grahl slider4
solar team twente rohde grahl slider

Het Solar Team Twente heeft in augustus 2015 de nieuwe zonneauto gepresenteerd: The Red One. Met deze zonneauto heeft Solar Team Twente haar droom waar gemaakt: Een tweede plek tijdens de meest spraakmakende solar race ter wereld. De onthulling van de nieuwe zonneauto vond plaats tijdens de drukbezochte eerste editie van het Out of the Box Festival op Vliegveld Twenthe.

solar team twente rohde grahl slider5

Het Twentse Solar Team heeft letterlijk dag en nacht gewerkt aan het ontwerp en de bouw van de Red One, welke in oktober 2015 de tweede plek heeft veroverd. Bij Fokker Aerostructures in Hoogeveen werd de body van de rode bolide gemaakt met een verbluffend resultaat. Hou onze nieuwsberichten in de gaten, want de zonneauto komt voor één dag naar onze showroom in Amersfoort!

Aanmelden nieuwsbrief