facility for future beurs rohde grahl header

ROHDE & GRAHL op Facility for Future

01-12-2016

Van 18 t/m 20 januari presenteren wij ons op Facility for Future in Den Bosch. Tijdens dit event spreekt Martijn de Liefde op onze stand over Kgotla. Dit is een fenomeen dat zijn oorsprong vindt in Botswana en staat voor een bijzondere vorm van een open dialoog. Martijn de Liefde maakt, natuurlijk in een open dialoog, de vertaalslag naar de werkomgeving in Nederland. Hij doet dit tijdens Facility for Future op onze beursstand. 18 januari om 15:00 uur, 19 januari om 11:00 uur én om 15:00 uur – Stand B8

facility for future beurs rohde grahl slider kgotla
facility for future beurs rohde grahl slider kgotla
evenementenlocatie brabanthallen s hertogenbosch

In Botswana, op een LeKgotla, verzamelen leden van de gemeenschap zich, om hun zorgen en ideeën te delen met de Chief. Iedereen is uitgenodigd. Alle stemmen worden gehoord. De Chief deelt een droom, luistert en wordt zich bewust van de echte problemen binnen de leden, zoals gezien door het collectief. Wat nu als we deze methode vertalen naar een willekeurige werkomgeving? Kgotla Workplace verandert de wijze waarop mensen werken, hoe men beslissingen neemt, en hoe men het werk ervaart. Door zowel de fysieke als emotionele barricades te verwijderen, wordt de dialoog en samenwerking bevorderd. Zo veranderen medewerkers hun oude gewoontes en werken oprecht met elkaar samen, een nieuwe dimensie in onze visie working well. Wij gaan graag de dialoog met je aan om te komen tot een inrichtingsconcept dat bijdraagt aan deze nieuwe manier van werken!

facility for future beurs rohde grahl slider beurs

Kom je naar Den Bosch? Klik dan hier voor een gratis bezoek door middel van voorregistratie.
Heb je interesse in het bijwonen van één van de sessies van Martijn de Liefde? Reserveer dan eenvoudig via een berichtje en we houden een plek voor je vrij.

Aanmelden nieuwsbrief