inspirerende inrichting

Safety first Corona kantoor

Onze Safety oplossingen bieden uitkomst in de strijd tegen verspreiding van het Corona virus op kantoor nu werknemers terugkeren. Bekijk ze hier.

Safety first Corona kantoor

De Covid crisis heeft flinke impact op onze dagelijkse activiteiten. Om te zorgen dat het virus zich niet opnieuw kan verspreiden zal het werken op kantoor er de komende periode anders uitzien dan we gewend zijn. Uitgangspunt bij de maatregelen is dat werknemers zich veilig maar vooral ook comfortabel voelen als ze weer voet op de werkvloer zetten.

Om dit mogelijk te maken bieden we een aantal Safety oplossingen aan die ervoor zullen zorgen dat het kantoor een veilige plek zal zijn voor iedereen.

Deze oplossingen:

  • helpen een veilige afstand tot elkaar te bewaren
  • zijn makkelijk reinigbaar
  • zijn eenvoudig te bevestigen, zonder gereedschap
  • zijn zo vormgegeven dat ze in ieder interieur in te passen zijn, zónder de uitstraling hiervan te veranderen.

Plexiglas panelen

Voor bureaus en workbenches zijn er verschillende soorten plexiglas platen en polyester hoezen en panelen beschikbaar. Of je nu een staande werkplek hebt, gasten moet ontvangen of een niet makkelijk reinigbaar oppervlak wil afdekken: voor iedere wens is een geschikt product beschikbaar. 

De voordelen:

  • De hoezen en panelen maken het mogelijk de werkplek makkelijk schoon te houden, of een veilige, persoonlijke ruimte te creëren. 
  • Door de volledige transparantie van het materiaal voel je je niet volledig afgezonderd en blijf je in contact met je collega’s.
  • De panelen zijn gemakkelijk en zonder gereedschap te bevestigen, en direct klaar voor gebruik na het uitpakken en verwijderen van de beschermfolie.
  • De plexiglas oplossingen zijn UV-bestendig en duurzaam: het materiaal kan gemakkelijk worden gerecycled.
  • Schoonmaken is eenvoudig met warm zeepsop en een zachte microvezeldoek. Om te voorkomen dat stof wordt aangetrokken raden we aan om preventief antistatische middelen te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor kunststoffen. Bovendien kan PETG-materiaal worden gedesinfecteerd met reinigingsmiddelen op basis van alcohol of oplosmiddelen.

 

Plexiglas Safety Solution Rohde Grahl Scherm Sfeer

Accessoires

Stickers

Naast de plexiglas oplossingen bieden we ook accessoires aan die helpen om social distancing in goede banen te leiden. Zo zijn er stickers die de veiligheidsregels aangeven.
De stickers hebben een diameter van 20 cm, waardoor ze goed zichtbaar zijn. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken.

Veiligheidslinten

Vanwege de anderhalve meter afstand die we tot elkaar moeten houden kan niet elke werkplek meer gebruikt worden. Dit is goed visueel te maken met onze veiligheidslinten: deze geven duidelijk de zitplaatsen aan die niet bezet mogen worden.
De linten zijn gemaakt van zacht, slijtvast kwaliteitsmateriaal en geschikt voor elk type zitplaats – van draaistoel tot vergaderstoel en restaurantstoel, en zijn makkelijk schoon te maken.

Mini-tafelzuil

Wil je je medewerkers op strategische plekken op de geldende voorschriften wijzen, dan zijn de driehoekige mini-tafelzuilen erg handig.
De stevige, gelamineerd bordjes zijn 11x22 cm groot, en kunnen eenvoudig verplaatst worden.

 

Safety Solutuions Rohde Grahl Accessoiresdef

Veilige manier van werken

Al deze oplossingen zullen het in acht nemen van de nieuwe maatregelen vergemakkelijken, en maken het mogelijk om op een veilige manier je werkzaamheden voort te zetten op kantoor.

Kunnen we jou helpen om de veiligheid van de medewerkers binnen jouw bedrijf te optimaliseren met onze Safety oplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.       Contact