arc18 rohde grahl header2

Schrijf in op de ARC18 meubel award

01-06-2018

De Architect organiseert samen met haar partners jaarlijks de ARC Awards: een groots evenement dat de kracht en het innovatieve vermogen van (ruimtelijk) ontwerp viert. ROHDE & GRAHL en Oniro zijn initiatiefnemer van de ARC Meubel Award en nemen dit jaar voor de derde keer gezamenlijk deel.

arc18 rohde grahl slider
arc18 rohde grahl slider
arc18 rohde grahl slider 3
arc18 rohde grahl slider 4


De werkomgeving maakt op dit moment een geweldige ontwikkeling door. Meubels spelen steeds een grotere rol in het faciliteren van een diversiteit aan activiteiten. Daarom liggen de belangrijkste criteria voor de ontwerpen op het vlak van functionaliteit, vernieuwing, circulariteit en esthetiek. Ideeën over materialen en industriële uitvoerbaarheid van het meubel vormen belangrijke voorwaarden.

arc18 rohde grahl slider 2

Als uitschrijvers zijn wij dan ook op zoek naar een vernieuwend ontwerp voor een meubel, serie of systeem dat inspeelt op behoeften uit de werkomgeving. Wil je deelnemen? Dan dagen we je uit om jouw ideeën voor materiaalgebruik, constructieve uitwerking, productietechnieken en circulariteit te integreren in het ontwerp.
Schrijf je in voor 1 september 2018. Op de website van de ARC Meubel Award lees je exact hoe en waar jouw inschrijving aan dient te voldoen en waar je deze kunt indienen

Aanmelden nieuwsbrief