seminar dynamisch werken rohde grahl header

Seminar "Dynamisch werken" op 10 november a.s.

04-10-2016

In oktober vindt traditiegetrouw de internationale vakbeurs Orgatec plaats. ROHDE & GRAHL presenteert zich daar als onderdeel van de Nowy Styl Group en het accent ligt op het tonen van de volle breedte van het assortiment en niet specifiek op ergonomie. Vandaar dat wij in Amersfoort ook dit jaar een seminar organiseren, waarbij ergonomie wél de boventoon voert.
Thema van het seminar dat wij organiseren op donderdag 10 november is "dynamisch werken". Een breed onderwerp, waarbij het vooral draait om het aanmoedigen van beweging op en rond de werkplek. Actueler kan het niet!

seminar dynamisch werken rohde grahl slider 1
seminar dynamisch werken rohde grahl slider 1
seminar dynamisch werken rohde grahl slider 6
seminar dynamisch werken rohde grahl slider 3
seminar dynamisch werken rohde grahl slider 2
seminar dynamisch werken rohde grahl footer

Na een bevlogen inleiding van Nico Rienks gaan we al snel de diepte in tijdens de drie workshops.

Dynamisch werken? Ga er maar aan staan.
Om de negatieve effecten van langdurig zitten tegen te gaan zijn zit-/stabureaus steeds meer gemeengoed geworden in kantooromgevingen. Toch is de ervaring dat veel, aanvankelijk enthousiaste, gebruikers moeite hebben om het staand werken vol te houden. Wat is er naast het juiste product nog meer nodig om dat te veranderen?
Een actief en inspirerend verhaal over sta-vaardigheden, steun en verwachtingen. Erik Saathof, register bedrijfsfysiotherapeut en vaardighedentrainer, stopt meer dan 15 jaar ervaring binnen kantooromgevingen en binnen de kappersbranche in een notendop. Op het puntje van je stoel!

Dynamisch zitten op z'n Zwitsers
Onze bekendheid hebben we voor een groot deel te danken aan de duo back en meditre bureaustoelen en onze absolute bestseller xenium. Aan deze succesvolle modellen voegen we nu een aantal waardevolle alternatieven toe, die met name uitblinken in een natuurlijke manier van zitten en dynamiek. Herkomst van deze interessante producten: het Zwitserse SITAG dat we kortgeleden mochten verwelkomen binnen onze Nowy Styl Group.
Daan Drenth kent alle ergonomische 'ins and outs' van de SITAG bureaustoelen en gaat in een interactieve sessie in op de achtergrond én de unieke eigenschappen hiervan. Een perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de toepassingsmogelijkheden van deze unieke bureaustoelen.

Revisie NPR 1813: traject en resultaten
De afgelopen twee jaar is achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe NPR 1813. Hiertoe is vanuit de normcommissie kantoor- en schoolmeubilair een projectgroep in het leven geroepen bestaande uit deskundigen vanuit verschillende invalshoeken.
Voorzitter van de projectgroep revisie NPR 1813 is Hans Bloemendaal. Hij leidt ons door het traject dat is doorlopen en deelt de belangrijkste resultaten. Blijft de tabel met de Nederlandse werkstoel gehandhaafd? Komt er meer ruimte voor alternatieve producten, zoals lounge werkplekken en stahulpen? Je komt het allemaal te weten tijdens deze workshop!

Rondleiding: dynamisch werken in de praktijk
Aansluitend op één van de workshops bieden we de gelegenheid om kennis te maken met dynamisch werken in de dagelijkse praktijk. Collega's Erik de Vries en Paul van Essen verzorgen een rondleiding door onze eigen werkomgeving die in het teken staat van "Play & Work", niet voor niets de naam van onze nieuwe meubellijn.

Samengevat ziet het programma er als volgt uit:

14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Inleiding
15.00-15.45 uur: Workshop 1
15.45-16.00 uur: Pauze
16.00-16.45 uur: Workshop 2
16.45-17.30 uur: Workshop 3
17.30 uur: Rondvraag en afsluiting
17.45 uur: Buffet

seminar dynamisch werken rohde grahl slider 5

Is je interesse gewekt en wil je deelnemen aan het seminar "Dynamisch Werken?
Stuur dan een e-mail met je naam en bedrijfsgegevens voor aanmelding. Dan zien we je graag op 10 november!

Aanmelden nieuwsbrief