nsg samenwerking hni rohde grahl header

Strategische samenwerking tussen Nowy Styl Group en HNI

21-06-2018

Nowy Styl Group is verheugd haar strategische partnerschap aan te kondigen met HNI Corporation, een van de wereldleiders in kantooroplossingen.

nsg samenwerking hni rohde grahl content 2
nsg samenwerking hni rohde grahl content 2

Deze samenwerking stelt HNI en Nowy Styl Group in staat om een homogeen service- en ondersteuningsnetwerk te creëren voor wereldwijde klanten. Met gemeenschappelijke waarden en een coherente visie kunnen de bedrijven overal ter wereld hetzelfde niveau van diensten en effectieve oplossingen bieden en zo klanten ondersteunen in de dynamische internationale markt.

“De vergelijkbare bedrijfsstrategie, klantgerichtheid en aanvullend geografisch bereik van activiteiten hebben ons geïnspireerd om samen te werken met HNI. We zullen blijven samenwerken met onze lokale klanten in Europa en op de andere continenten, waarbij we tegelijkertijd ons concurrentievoordeel ten opzichte van wereldwijde projecten benutten ", zegt Adam Krzanowski, President van Nowy Styl Group.”

Een actieve samenwerking met HNI zal in de eerste plaats bestaan uit het samen deelnemen aan wereldwijde aanbestedingen. Daarnaast is het uitwisselen van kennis voor het bedienen van internationale klanten en het beheren van wereldwijde distributie van groot belang.

nsg samenwerking hni rohde grahl content

HNI Corporation biedt producten en oplossingen voor woningen en kantoren. De HNI-portefeuille bestaat dan ook uit veelgeprezen merken voor kantoormeubilairoplossingen (Allsteel, Hon, Gunlocke, Lamex, HBF, HBF Textiles, Maxon en HNI India), waardoor het bedrijf in verschillende behoeften van zijn klanten op de markten van Noord-Amerika, Azië- Pacific en Australië kan voorzien.

Aanmelden nieuwsbrief